Emmi bongasi Jamie Oliverin ruokaohjelmasta hyvän pizzareseptin mitä heti kokeilimme. Pizzataikinasta kaulittiin pannunkokoisia pyörylöitä, jotka laitettiin lämmitetylle paistinpannulle. Pizza täytettiin siinä, me laitoimme salamia ja mozzarellajuustoa. Kun pohja muutaman minuutin kuluttua oli kauniin ruskea, se valutettiin leivinpaperin päälle ja siitä uuniin. Uunissa pizza oli neljä minuuttia täydellä teholla. Oli kuulkaas todella hyvää, ja pohja rapeaa. Lisukkeena vielä rucola/mozzarella salaatti. Ohjeen mukaan pohja olisi pitänyt tehdä itsestään kohoavasta taikinasta, eli käsittääkseni se olisi sitten lämpöisellä pannulla kohonnut. Tätä taikinaa emme löytäneet, eli teimme pohjan normi pizzajauhosta. Tuntui sekin toimivan hyvin.
4 kommenttia:
Varmaankin täytyy kokeilla.
Kotiuunien ongelma pizzanteossa on se, ettei niistä saa tarpeeksi lämpöä irti. Tuo pannulla rapeuttaminen saattaa todellakin parantaa asiaa.
Nam, varmaankin hyvää!!
Voi miten ihana blogi, etenkin nuo eläinaiheiset postaukset lämmittävät niin mieltä :)
Heli
Näyttääpäs todella herkulliselta!
Lähetä kommentti