maanantai 17. lokakuuta 2011

Perfect home

Perfect Home on ainakin minulle aivan uusi tuttavuus. Sen tarkoituksena on pitää kotikutsuja sisustustavaroista. Linkistä pääset tuotekuvastoon, missä on esitelty syksyn ihanaa sisustusta. Mielestäni tuotteet edustavat hieman myös ranskalaista sisustusta mikä on minun mieleeni ja varmasti tulette näkemään mitä tuosta kuvastosta muuttaa meille:) Nyt kuvassa Maria Drocilan kynttilä, mikä siis läpileikattu eli valo kuultaa nätisti kuvioista.
Meillä sauna odottaa vieläkin putkimiestä. Edellinen ei vaivautunut edes ilmoittamaan ettei meinaa tulla ja niinpä edessä oli toisen putkimiehen etsintä. Nyt tämän uuden pitäisi tulla tällä viikolla, saapa nähdä. Olisi kiva esitellä teille jo meidän uusi sauna:) Mukavaa viikon jatkoa ja syyslomaa!

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Tuo kuvasto oli ihana <3 Moni noista tuotteista voisi muuttaa meidänkinkotiin.
Sattuisitko tietämään mistä noita Marian enkelikynttilöitä saa ostettua? Minä en ole lahjaksi saamani kynttilän tilalle läytänyt etsinnöistä huolimatta uutta :(

Tirriliisa kirjoitti...

Tanja! Jotkut sisustusliikkeet noita myy ja ainakin täällä Pirkanmaalla aina joulunalla tulee Ideaparkkiin kynttilämyymälä. Nokialla myy myös yksi kukkakauppa kynttilöitä. Nettisivuilta löytyy jälleenmyyjiä:)

Tanja kirjoitti...

Pitääpäs käydä heti kurkkaamassa.