maanantai 24. lokakuuta 2011

Vauhdikasta

Meillä Martta on jatkanut tutustumista toisiin kissoihin ja kuvista päätellen Elmeriä ei jaksa enää kiinnostaa uusi tulokas. Martta kovasti haluaisi painikaveria, mutta meidän isommista kisuista on lähinnä unileluiksi. Isommat kun temmeltävät ulkona päivät, niin sisällä sitten vain nukutaan. Martta on kaikessa mukana ja kokkina ehkä hieman liiankin innokas. Sen sisuksiin nimittäin uppoaa kaikki mahdollinen tuoreista yrteistä lähtien.


Martassa jota myös Pikku-kisuksi ja Piukkikseksi kutsutaan on se ihana piirre, että se viihtyy sylissä. Meidän nuo toiset tulevat kyllä lähelle nukkumaan ja Elmeri välillä aivan syliin asti, mutta Piukkis viettää päivässä paljon aikaa sylissä, joskus se on hyvinkin vaativa ja sylitellä täytyy juuri silloin kun se haluaa. Ulos Pikkuinen ei ole vielä päässyt, se tilanne tulee eteen vasta ensi keväänä. Tosin kun toiset lähtevät ulos, on Martta jononjatkona yrittämässä uloslähtöä myös:)

4 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Elämä ilman lemmikkiä olisi tylsää. kissoissa olen aina ihaillut sitä niiden ehdottomuttaa, juuri ruo sylityskin, se tapahtuu kissan ehdoilla. ihania pörriäisiä.
terveisiä sinne tuttuun Siuroon.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,ihania kisuja!

Onnesta Unelma kirjoitti...

Suloiset kaverukset <3

Murmeli kirjoitti...

OI, ihania kuvia, ihanat kissat! :)