keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Linkkejä kauniisiin tavaroihin

Keräilin muutaman linkin joiden takaa löytyy paljon kaunista katseltavaa...

Kaikki nuo ovat Englantilaisia sisustuskauppoja ja noista saa mukavia ideoita. Tuolta ArtyFartysta löytyi aivan ihania kaappeja kananmunille.

Sairaalassa ollessani sain käsiini uusimman Country Living lehden. Lehti oli tietenkin kauneuksia pullollaan. Ohessa muutama kuva joka pisti silmään...
Ekana tietenkin ruokakuva, koska itse tällä hetkellä syön enemmän nestemäistä ruokaa. Pannukakku ohjeita on nyt ollut useammassa lehdessä ja ajattelinkin tehdä pieniä pannukakkuja kunhan tästä toivun.

Tietääkö joku miten kuvan tallisysteemi on linnuille tehty?Niitä voisi näperrellä, näyttävät kivoilta. Joskus ohje oli jossain, mutta en sitä silloin ylös ottanut ja nyt lehdessä oli vain kuva.
Meiltä löytyy vanhoja kaljalaatikoita. Niihin voisi laitella kuvan mukaisesti pyörät alle, niin olisivat paremmin siirrettävissä.

6 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Näyttääpä muuten todella kätevältä tuo linnunruoka purkki. Ois kyllä kiva saada siihen ohje!

Sirkku kirjoitti...

Luin joskus jostakin, että joku teki linnuille talikakkaroita sulattamalla kattilassa tavallista munkkirasvaa, lisäämällä sulaan rasvaan niitä siemeniä, mitä nyt halusi linnuille syöttää ja kaatoi sulan rasvan lisukkeineen muottiin. Kaipa tuo onnistuisi kukkaruukun kanssa ihan samalla tavalla?

seijastiina kirjoitti...

Hei, ajattelin ,että olisko tuo kookosrasvaa?
Muistan jostain lukeneeni joskus, siihen vaan siementä kun sulattaa, vaikka vesi hauteessa.
Kaunis idea muuten ruukussa, ja kuva kiva.
Herkullisia ruokia ja leipää.
Oliko nuo Amerikkalaisia pannareita, niitä ainakin itse teen, nams, paitsi en nyt minäkään, kun en syö viljaa..toistaiseksi :P

MaMMeli kirjoitti...

Nyt vasta huomasin, että olet sairastellut...pikaista patanemista sinulle <3

Dahlia kirjoitti...

Kirjoittelin tänne automatkalla tänään vaan katkes yhteys....grrrr. Halusin toivotella hyviä toipumisia ja kysyä onko jo parempi olo? Itselläni oli kerran angiinakierre ja talttui kun hoksasivat että ukko-kulta kantoi sitä oireettomana. Kiitos linkeistä. Olen huono löytämään niitä itse. =)

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Olotilassa ehkä eilen saavutettiin aallonpohja kun iski vielä oksennustauti ja haava aukesi:(
Täytyy vinkkienne perusteella kokeilla tuota linturuoka juttua:)