torstai 20. tammikuuta 2011

Sinisen hetken heppa

Kun äiti sairastaa se ei välttämättä tarkoita sitä että kaikista hommista pääsee ja voi vain huilata. Kyllä meilläkin minun on raahauduttava eläimiä hoitamaan. Muutoin vaikka tiskit voi jättää sikseen ja ruoan tekemisenkin isännälle, melkein nuo eläinhommat on tehtävä.
Kuvassa hepat menevät tarhaan aamulla. Karsinoiden ovien auettua ne köpöttelevät itsekseen pihalle. Ottoa ei kuvassa näy, koska tekee oman kierroksen ennen tarhaan menoa. Samoin kun se tulee sisälle, se kiertää pienen lenkin pellolla ennen sisään tuloa.
Eilen taisin kokea sairastelussa aallonpohjan kun iski vielä oksennustautikin. Haava suussa tietenkin aukesi, mutta nyt tuntuu taas paremmalta.

8 kommenttia:

kanaemo kirjoitti...

Ihana kuva! <3 Minäkin otin eilen hepoista kuvia illan hämärtyessä.
Samalla tavalla tuo eläinten hoito on melkein yleensä ollut minun harteilla, nykyään isäntä on ottanut kyllä paljon enemmän osaa tallihommiin. Samoissa rakennushommissa kun ollaan, niin hänkin ymmärtää, että olen ihan yhtä poikki työpäivän jälkeen kuin hänkin ja tallihommat pitäisi vielä jaksaa tehdä. Mutta kamalin tilanne olisi jos miulla vaikka menisi jalka poikki, enkä oikeasti pääsisisi liikkumaan saati kottikärryrallia ajelemaan tallilla. Hienosti meillä mies tulee hevosten kanssa toimeen, ihan todella hyvin, mutta aina on itsellä sellainen olo, että onkohan se nyt muistanut laittaa vedet jokaiselle ja onko antanut pupuille ruokaa, jne...
Paranemisia sinne sinulle! :)

Dahlia kirjoitti...

Minäkin tuota kuvaa ihastelin. Söpö pieni rakennus taustalla. Niin paljon kun kevättä odotankin, täytyy sanoa että talvimaisema on todella kaunis. Parhaimmillaan maalaismaisemissa!

seijastiina kirjoitti...

Oikein kaunis kuva, hämyssä ja hevonen upea eläin, ihana postaus ♥
Täydellinen kuva!
Mukavaa iltaa ja levollista yötä Tirriliisa.

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitoksia Kanaemo, Dahlia ja Seijastiina! tuo takana oleva pieni punainen mökki on meidän ulkosauna. Se on jo parhaat päivänsä nähnyt mutta siellä saa parhaat löylyt.
Nyt kun olin sairaalassa, niin mies oli tytön kanssa hoitanut hevoshommat. Mutta kyllä ovat hevosetkin jukuripäitä,kokeilevat ja tuittuilevat heille. Silloin kierrokset tarhaan olivat olleet ihan erilaiset kuin äiskän kanssa:)

Tansku kirjoitti...

Ihana kuva,pieni mökki ja heppa siellä kävellä jolokottelee,kaunista katsella♥.
Mukavaa viikonloppua sinulle♥

Marika kirjoitti...

Pikaista paranemista Tirriliisa! Ei kuulostanut kivalta sairastelusi :( Mutta heppakuva on aivan ihana, huokailen täällä ihastuksesta ja kuvittelen hevoset tarpomaan hämärässä lumisella polulla...

Tansku kirjoitti...

Hei,blogissani ois jotain mukavaa sinulle ,käy hakemassa♥

lumikissa kirjoitti...

No niin, ja sinäkin jo sait tunnustuksen Tanskulta. Multa löytyy sitten toinen ;) Tää taitaa kaikilla jo ollakin... Kiva blogi, palailen paremmalla ajalla..