keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Luomulaatikko Tampereen alueella

Lähiruoka-asiat ovat minua kiinnostaneet jo pidemmän aikaa ja nyt löysin netistä Luomulaatikon. Sieltä voi tilata erilaisia tuotteita joko kotiintuotuina tai tiettyyn haku pisteeseen. Alapuolen teksti on kopioitu Luomulaatikon sivuilta.

Nyt on helppoa ostaa luomua!


Luomulaatikko toimittaa tuoretuotteet kotiovellesi Tampereen seudulla. Mukana saat reseptejä, jotka inspiroivat sinua laittamaan luomuruokaa laatikon sisältämistä aineksista. Samalla voit tilata myös muita luomuelintarvikkeita ja ekologisia pesuaineita. Kaikki myymämme tuotteet ovat luomu- tai demeterlaatuisia.
Kotien lisäksi toimitamme tuotteitamme työpaikoille, kouluihin, päiväkoteihin ja ravintoloihin.

Johtoajatuksena on tarjota lähellä kasvanutta luonnonmukaista ja biodynaamista ruokaa aina kun se vain on mahdollista. Samalla haluamme rohkaista lähiseudun viljelijöitä lisäämään luomuviljelyä ja lisätä asiakkaiden tietämystä siitä, mistä heidän ruokansa on lähtöisin.


Luomulaatikko syntyi tarpeesta mahdollistaa tuoreiden luomutuotteiden päivittäinen käyttö. Tiedämme, että on muitakin, jotka haluavat käyttää luomua, mutta eivät löydä sitä omasta lähikaupastaan. Tiedämme myös, että on viljelijöitä, jotka voisivat viljellä luomuvihanneksia, jos joku ostaisi niitä. Luomulaatikon avulla ratkaisemme tämän ongelman.

Tavoitteemme on että luomun käyttäminen ja luomuruuan valmistaminen ei kenelläkään jäisi kiinni siitä, että se on liian kallista. Siksi pyrimme pitämään hinnat kohtuullisina.

Valittavana on useista eri tuorelaatikoista oma vaihtoehto, laatikon lisäksi mukana tulee laatikkokirje, mikä sisältää mm ruokaohjeita.

En ole tätä vielä kokeillut, mutta kiinnostusta on kovasti:)
Martta

5 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Asuisimpa lähempänä...☺

Katjusha kirjoitti...

Hei mahtavaa, nyt on sinullakin tähän mahdollisuus!!! Tästähän me joskus "keskusteltiin"...

Tirriliisa kirjoitti...

Katjusha: Aivan!Ja haku piste on päivittäisen kauppareissun varrella:)

Murmeli kirjoitti...

Todella hyvä idea tuo Luomulaatikko. Oulunkin seudulla on aloittanut lähi- ja luomuruokaa myyvä nettikauppa, joka toimittaa tavarat myös kotiin. Ja sitten on tietysti ruokapiirit... itse pyöritän yhtä sellaista :)

Murmeli kirjoitti...

Ja piti sanomani, että aivan ihanan suloinen tuo kisun kuva!