lauantai 21. toukokuuta 2011

Kiireitä täälläkin

Monet ovat blogeissaan sanoneet, että nyt on sellaista aikaa, että tänne blogimaailmaan ei paljon kerkiä. Täytyy tunnustaa, etta samassa tilanteessa ollaan:) Ulkona menee myöhään iltaan aikaa ja sitten onkin jo iltahommien aika sisällä. Meillä on saunaremontti alkanut ja ulkonakin on tehty kaikenmoista. Eläimet nauttivat kesän tulosta ja myös jääkiekko on pienoisella tauolla. Treenejä toki on, mutta rajoittuvat pariin kertaan viikossa. Jostain kumman syystä ilmaveiviä opetellaan ja tänään jo sählymailakin muotoiltiin siten, että sillä pystyy veivaamaan:) 
Kuvassa ehdotus kesälukemiseksi.Stieg Larssonin trilogia Miehet jotka vivaahavat naisia, Pilvilinna joka romahti ja Tyttö joka leikki tulella. Näihin jää koukkuun...
Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille:)

4 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua sinullekin!

PS. Meillä on myös veiviharjoittelut käynnissä, vaikka luulin jo mailojen menneen talviteloille ;D

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos! Poika ei aiemmin ole osannut nimetä kuka on idoli kiekossa, vaan on tykännyt tasaisesti kaikista. Nyt tuumasi että hänestä tulee isona Granlund:)

Saila kirjoitti...

Ehtiihän sitä tänne sitten myöhemminkin :-) Vai että sählyilmaveivi! :-D

Marika kirjoitti...

Kesä on varmasti kiireistä aikaa jokaisella ja blogistania hieman hiljenee.

Itse luin jokin aika sitten tuon trilogian ensimmäisen osan Miehet jotka vihaavat naisia ja tykkäsin tosi paljon. Pitänee käydä kirjastossa katsomassa josko löytyisi nuo kaksi muutakin osaa. Kiitos vinkistä ja mukavaa viikonloppua!