lauantai 29. tammikuuta 2011

Rakkaudesta kanoihin

Flyte so Fancy sivustolta löytyy kaikkea ihanaa kanoille. Siellä on sekä ruokinta-automaatteja että taloja monenlaisia. Tässä sivuilta muutama idea kotinikkareille. Odotan kovasti jo sitä päivää kun kanaset jälleen pääsevät ulos nauttimaan auringosta.9 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Voi ihania mökkejä kanoille!!!!Tekisköhän vaari ensi kesäksi meidän "tytöille# ja kukko-herralle :)

kanaemo kirjoitti...

Ihania, ihania!! :) Meillä on kanojen "kesämökki" eli pikkuinen jalasaitta tossa tallin vieressa, siihen pihalle olisi kyllä kiva tehdä joku pikku koppi. :) Suloisia asumuksia.
Täällä kanssa odotellaan, että kaakattajat pääsevät "mökille" kesänviettoon. Eilen muuten saatiin ekat ankanmunat, nam! :)

Katjusha kirjoitti...

No ompas vimpan päälle kaikkee kivaa kanoille :D

Dahlia kirjoitti...

Eipäs ihme, että mä olen aina halunut omia kanoja. Kivoja kuvia!

seijastiina kirjoitti...

Voi miten hauskoja mökkejä kanoille, ihanat ja kanatkin on ihanat ♥

Anonyymi kirjoitti...

Löytyihän täältäkin ihminen, joka tykkää kanoista, siis ei mulla nyt ole kanoja mutta oli kyllä, ja kukko paremminkin kaksi, koska toinen oli tipu eikä osattu arvata et siitäkin tuli kukko...voii mulla on paljon ihania kokemuksia kanoista ja niiden hoidosta..hymyssä suin niitä muistelen, jos raotan muisteloa sinulle niin syksyn tultaessa lämmitin kanoille pihasaunan juuuu u lämmitin, koska ajattelin et niil on kylmä ressukoilla, en siis niin kuumaksi kun ihmisillä mutta kuiteskin..tykkäsivät mokomat saunasta..ja nuo mökit on siis ihania..varsinkin se missä on pyörät alla..

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista. Mietin myös voisiko meidän vanhaa leikkimökkiä jotenkin muuttaa kanojen kesäkodiksi.

Marika kirjoitti...

Aivan mahtavia kanakoppeja! Kunpa löytyisi se pieni mökki jostain maalta... onneksi voin haaveilla maalaiselämästä vaikkapa täällä sinun ihanassa blogissasi!

MaMMeli kirjoitti...

Hei!

Vieläkö sinulla olisi ja olisit halukas myymään...hautovan kanan minulle? Haluaisin sellaisen keväällä....kirjoittaisitko blogiini, jos sinulla sellainen on? Kiitos <3