sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Talvipupu

Meillä näitä lenkkikavereita on monenmoisia:) Pupuja ei paljon lumisateet haittaa vaan ulkonaolosta aina nautitaan. Sisällä sitten uni maittaa.Tässä pupu Nimetön loikki mukana ruokkimassa hevosia.Välillä hirvittää kun loikkivat heppojen kanssa samalla kasalla, mutta hienosti hummat väistelevät ja jakavat heinänsä.

5 kommenttia:

Tansku kirjoitti...

Ai,miten ihanan näköinen pupu,todella söpö,tuollasen ottaisin itsellenikin:D.Mukavaa alkanutta viikkoa ja joulun odotusta♥

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos samoin Sinulle!!

kanaemo kirjoitti...

Ihana pupunen! <3 Olen ihan pupufani, meillä Pipsa-pupu varmaan loikkisikin pihalla perässä ihan samalla tavalla, mutta en raaski päästää pihalle vapaaksi, ettei vaan satu mitään. Muut pitkäkorvat varmaan pomppisivat omille teilleen heti kun pääsisivät irralleen!
Ja vähän arveluttaa kovin metsästysintoinen koiramme, joka rakastaa kyllä kaikkia pieniä, eikä jahtaa niitä kun ovat sisällä tai häkissä, vaan hoitaa ja nuuskuttaa niitä kiltisti, mutta jos lähtisivät karkuun, niin auta armias, voisi käydä pupuille hullusti!

Marika kirjoitti...

Minä pupuhöperö huomasin heti pupukuvan ja tulin heti katsomaan pupupostausta! Minä olen niin eläinihminen henkeen ja vereen, että sydän sulaa aina kun näen eläinaiheisia postauksia!

Miksi pupu on Nimetön? :)

Minä kasvatan valkoista sinisilmäistä kääpiöluppaa ja meillä on yhdellä naaraalla juuri poikue. Toinenkin sai poikueen, mutta ikävä kyllä poikaset kuolivat. Nyt pidän kovasti peukkuja, että yksi pesue selviää :)

Tirriliisa kirjoitti...

Meillä Jeppe huolehtii että lauma pysyy koossa, sillä kun ei ole minkäänlaista metsästystaustaa niin hoitaa ja paimentaa vaan:) Nimetön ei loiki pihapiiristä mihinkään vaan köpöttelee perässäni. Sisällä sitten nauttii ruoasta. Nyt pakkasilla nauttii lämmöstä sisällä ja ulkoilua harkitaan kun pakkaset ovat menneet ohi.
Pupunen tuli meille "kesähoitoon" noin kolme vuotta sitten. Kas kummaa omistajista ei kuulunut sen koommin.Kun jättivät pupun, sanoivat ettei sillä oikein nimeäkään ole. Silloin se ristittiin Nimettömäksi.
MARIKA: Onnea toisen pupupoikueen kanssa!! Ovat varmasti suloisia:)