tiistai 14. joulukuuta 2010

ElmeriElmeri on ollut perheemme jäsen jo usean vuoden ajan. Se tuli meille saatuaan häädön kodistaan perheeseen tulleen uuden isännän takia:( Elmeri tykkää erityisesti paijaamisesta ja hakeutuukin usein syliin nukkumaan. Se myös rakastaa lämpöä ja monesti se nukkuukin leivinuuninpäällä tai takan läheisyydessä.Nyt kun pakkanen on reilusti yli kaksikymmentä, ei kissatkaan mielellään ulos mene kuin asioilleen. Vaikka niillä on astia sisällä ne mielellään tekevät kuitenkin asiansa ulos. Isäntä juuri kertoi, että mentäessä puuvajalle, Elkku on valinnut "astioikseen" kengän jäljet. Siellä kuulemma jokaisessa kengänjäljessä on asioinninjälkiä. Elmeri tykkää myös joulutortuista ja ne kannattaakin laittaa pöydältä piiloon, koska yöllä katoavat varmasti parempin suihin.

4 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Kiinnitän huomioni aina kissan turkkiin.Kyl on Elmerillä kiiltävä turkki!
Ja tuos toisessa kuvassa tuo asento. Kissa istuma/selällään asennossa on luottamuksen merkki. Aika reteen ja ylpeen näköinen karvakaveri :)Ja pojallasi myös ylpee kissanomistajailme :)

Sarppu kirjoitti...

Voi tuli ihan tippa linssiin, kun näin tuon ihana kissan, aivan prikulleen kuin edesmennyt Mörri, josta jouduin luopumaan allergian takia. Oli niin ihana kissa ja minuun niin kiintynyt, sairastui lopulta ja kuihtui pois, kun asui vieraassa paikassa, nyyh. Kaunis ja hyvinvoivan näköinen teidän Elmeri, halikaa minunkin puolestani :)

Tirriliisa kirjoitti...

Katjusha: Kiitos kehuista:) Eetu aina niin huolehtii onko eläimillä vettä ja ovatko saaneet ruokaa..Pyytää telkkaria katsoessaan usein jommankumman kissan tai koiran kaveriksi.
Sarppu: Halit otettu vastaan Elmeri on oiva kaveri halipulaan.Elmeristäkin huomaa miten on kiintynyt omiin ihmisiinsä, voi sitä rakastunutta katsetta välillä.
Niin se on että kissat jättävät tassunjäljen sydämeesi.

Marika kirjoitti...

Elmeri on aivan samannäköinen kuin meidän kisu-tytöt! :) Meillä kissat ovat olleet melkein kahdeksan vuotta jo, poikani oli toisella luokalla koulussa kun kissat hommattiin, vähän kuin kaveriksi hänelle, ettei tarvinnut yksin tulla tyhjään kotiin moneksi tunniksi. Edelleen kissat ovat hänelle tärkeitä, aivan kuin teidän eläimet näyttävät olevan pojallesi tärkeitä.