sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Tervetuloa meidän kotiin!!

Meidän koti on kokenut kahtena viimeisenä vuotena melkoisen muodonmuutoksen. Se vaihtoi väriä keltaruskeasta valkoiseen ja harmaaseen. Jossain kohtaa tuntui siltä, että väriä oli kertakaikkiaan liikaa ja kaikkea tavaraa.  Ensin muutti väriä seinät ja viime kesänä saatiin maalattua katot myös. Vanha sisustuskama joutui kirpparille ja harvat ja valitut päätyi varastoon. Nyt kaivelen vanhoja tavaroita välillä piristystä luomaan ja luonnollisesti tekstiilejä vaihtelen vuodenajan mukaan.

Eteisessä vieraat toivottaa tervetulleeksi kollaasi kuvista talostamme ja pihatiestämme. Alhaalla vasemmalla on otettu kuva sinä päivänä kun tulimme asuntonäyttöön katsomaan taloa ensimmäisen kerran. Kun pysähdyimme tuolle ojalle, niin tiesimme että tämä on meidän:)
Kyseinen pöllö hurmasi minut täysin kun sen kaupan hyllyllä näin. Sattui olemaan vielä 50% alennuksella. Ihanainen enkeli samanlaisessa ujoudessaan löysi pöllön vierelle. Takana näkyvä sydän taulu löytyi Perfect home kutsuilta.


4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hieno pöllö!

TirriLiisa kirjoitti...

:)

MaMMeli kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa ja mukavaa alkanutta vuotta:) Blogissasi ja kotonasi on raikkaanoloista varmaan värien karsiminen ja "puhtaalta pöydältä" aloittaminen välittyy t'nne asti!

TirriLiisa kirjoitti...

Kiitos MaMMeli! Hyvää tekee välillä ihan konkreettiset muutokset:) Oikein ihanaa alkautta vuotta. Kävinkin eilen vierailulla blogissasi:)