lauantai 31. lokakuuta 2015

Saunan terassin tunnelmia...


Saunan terassi on pukeutunut syksyyn. Maskusta haettiin rottinkituolit, missä mahtavat istuimet. Lisäksi kuitenkin laitoin noi karvat joihin olen kyllä ollut tyytyväinen. Vanha sähkökela maalattiin pöydäksi ja pöytäliinana on kanintalja. Ei omasta kanista vaan sisustusliikkeestä Saksasta. Siellä kun tuota lihakania kasvatetaan niin taljoja jää siitä.


Lyhdyn harmaa kynttilä on Perfect Home kutsuilta. On siis Led kynttilä ja hieno ominaisuus on se, että sen pystyy ajastamaan. Meillä kynttilät syttyvät noin 19.30 ja palavat sitä viisi tuntia kerrallaan. Vanhan haravan kärki on päässyt kynttilänjalaksi.Isännän tuoli

Emännän tuoli


Toisella sähkökela pöydällä on pöytäliinana ketun talja. Sen löysin meidän roskiksesta.

                                       

                                           Tässä vanhan talikon uusi elämä lyhtyjen pidikkeenä.

Mukavaa sunnuntai päivää!! Täällä ihanat 7lämmintä.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Siis aivan mahdottoman hyvät ideat talikon ja haravan uudet tehtävät! Nyt pitää katsella sillä silmällä ympärille jos sattuisi tuollaisia aarteita löytymään. Kivat tuolit!

TirriLiisa kirjoitti...

KIitos:)

Annikka kirjoitti...

OI, kylläpä on ihana istahtaa saunan lomassa ja varmasti sen jälkeenkin ulos vilvoittelemaan, kun ulkona on jo hämärää tai jo suorastaan pimeää, kaikki pienet lamput tuikkivat valoaan ja ilmassa on syksyn kirpeys. Jotenkin noin mä nään noi teidän saunahetket. Tuollainen ulkosauna on ihan luksusta. Jos nyt rakentaisimme uuden talon niin saattaa olla ettei sisälle tulisi kuin suihku ja ehkä kylpyamme ja se varsinainen sauna olisi sitten tuollaisessa ulkorakennuksessa. Nautinnollisia sauna hetkiä teille ja kiva kuulla sinustakin:)