lauantai 17. tammikuuta 2015

Hyvää iltaa pitkästä pitkästä aikaa!!

Olikin sitten oikein kunnon blogitauko. No, eiköhän tuo tullut tarpeeseen:)

Meillä on syksy tehty kovasti töitä...ja saunaa... Isäntä on välillä huilannut selkänsä kanssa, joten emme päässeet vielä jouluna saunaan kuten oli tavoitteena. Hän meinasi jo ruveta stressaamaan oikein kunnolla, mutta kun selvitti itsensä kanssa, että selkäleikkauksen jälkeen on toipilas vielä, niin olo helpottui. Lisäksi vielä kun töissäkin pitäisi käydä:(
Minä olen tehnyt kaikenmoisia tuunauksia joista varmasti saatte kuvia myöhemmin.
Itsellä siis aika mennyt kuitenkin  lähinnä töissä ja eläimiä hoitaessa. Tällä hetkellä ainoastaan hepoista Hessu asustelee meillä ja tyttömme uusi hevonen muutti tallille mistä löytyy maneesi. Puput voivat hyvin ja Hullu Jussi pompottelee tällä hetkellä navetassa, mutta ulkoilee lumihangessa pomppien joka päivä. Tosin ihan jokapäivä ei lunta ole riittänyt, mutta aika paljon kuitenkin.
Tyttömme muutti kesällä poikaystävänsä kanssa yhteen. Näin siis aika on mennyt myös siihen totuttelemalla, että tyttö ei enää asu kotona. Myös käden kanssa on ollut haasteita, kun tasan vuosi sitten tullut koiran purema aiheuttaa harmia edelleen. Mutta nyt taas palataan asiaan useammin...
Alla kuva saunasta, saatte sisältä kuvia kunhan lakat kuivaa lattiasta:)Lampun paikka vaihtuu, kunhan "etumus" saadaan kuntoon. Terassi on myös tehty ja nyt mietimme pihaan jotakin palju tyyppistä juttua. Mietimme mikä olisi järkevin vaihtoehto kun käyttö ei kuitenkaan olisi hirveän suurta.

Mukavaa illan jatkoa Sinulle!!:)

6 kommenttia:

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kyllä tuolla varmasti kelpaa saunoa valmistumisen jälkeen.

Tirriliisa kirjoitti...

Kyllä varmasti:) Kovasti odotellaan ensi viikonlopun saunan vavjaisia:)

mummeli kirjoitti...

Voi kuinka nätti saunarakennus, Ja varmaan hyvät löylytkin uudessa saunassa. Varmasti juhlava hetki kun ensikerran lämmitetään.

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos mummeli! Kyllä tuota hetkeä on odotettu:)

mimi´s mother kirjoitti...

Hienoa kuulla sinustakin. Olet ollut usein mielessäni, kun tuota blogi hiljaisuutta tovi jos toinenkin kulunut.
Ihanaa, että kaikki teillä ok ja elämä kulkee eteenpäin.
Tervetuloa takaisin, minä jään kuulolle.

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos Mimi ihanista sanoistasi:)