perjantai 4. heinäkuuta 2014

Monet touhut

Tässä viimeisinä parina päivänä on käynyt melkoinen kuhina meidän pihassa. Toisella puolella on melkoinen mylläkkä kun saunaa rakennetaan ja samalla peltoa työstetään. Pellolla on kaivettu ojia ja viety maata paikasta toiseen. Nyt vielä edessä pellon kääntäminen ja sitten laitamme siihen laidunheinän kasvamaan. Lisäksi sisällä vessa on kokemassa muodonmuutosta ja meidän puput muutti pihan toiselta puolelta toiselle. Koko ajan pukkaa ideaa että mitä seuraavaksi:)


Sisällä vessan lisäksi olen tuunaillut aikoinaan Hobby Hallista tilattua korijutskaa:) Eli korit muuttuivat valkoisiksi ja saivat kylkeensä sydämiä roikkumaan. Olohuoneessa Liljat kukoistava. Pöydällä oleva sydän taulu löytyi Perfect Home kuvastosta:)


Myös yläkuvan ruukut  ovat PH kutsuilta. Tekokukkia meiltä löytyy, koska ihanainen Piukkis kisumme ei jätä rauhaan jos uskaltaa oikeita kukkia laittaa. Maljakko kukat ehkä jättää rauhaan mutta ruukkukasvien säilymisestä ei ole mitään takeita.


Tässä vielä kanojen kesäonnea:) 
Mukavaa viikonloppua!!

4 kommenttia:

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kanaoilla näyttää olevan ihanat ja aivan mainiot oltavat. Munatkin ovat varmaan maukkaita luomumunia. Näin soisi olevan kaikilla kanoilla.

mummeli kirjoitti...

Kyllä kesä on touhua täynnä. Kauniit kuvat olet ottanut.
Katselin eilen videota, joka kuvattu noin 20 vuotta sitten, Silloin olen viimeksi käynyt Siuronkosken sillalla.

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Touhukkaalta kuullostaa elämänne....se on hyvä juttu..:)

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos kommenteista!!
Mummeli: Täytyykin käydä nappaamassa koskesta kuvia, onko maisemat yhtään muuttuneet. Kovasti siellä käy kalastajia ja läheisen Koski Baarin terassi taidettiin muutama kesä sitten valita Suomen kauneimmaksi:)