torstai 10. huhtikuuta 2014

Pulled Pork


Näin me teimme Pulled Porkia eli revittyä lihaa kun kutsuimme miehen veljen perheineen syömään.

Lihana käytimme possun lapaa joka kypsyi ensin uunissa noin 9h. Lapa oli peräisin tuosta puolikkaasta possusta minkä ostimme syksyllä. Mausteena valkosipulia, Tabascoa, sinappia ja Amerikan BBQ saucea. Voi että oli hyvää ja kyllä riitti vieraille vielä mukaan laitettavaksi iltapalaksi. Jäkiruoaksi suklaata ja pöytää kaunistivat valkoiset ruusut:)









8 kommenttia:

Annikka kirjoitti...

Tuota pulled porkia on pitänyt meilläkin tehdä. Vaikken ehkä itse sitä pystyisikään syömään,miesväki pitäisi varmasti. Sait minut innostumaan taas aiheesta. Ehkäpä jo tulevana viikonloppuna sitä syödään meilläkin...

mummeli kirjoitti...

Hyvän näköinen annos. Varmasti maistui!

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ Oikein hyvää alkavaa viikonloppua sinne♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Maukkaan näköistä ja varmasti hyvää..:)

Ronja kirjoitti...

Hyvää viikonloppua myös sinulle :) Ronja

lenkkari kirjoitti...

Minulle opetettiin suomenkielinen termi "nythtöpossu" :) Kiitos kaunis, ruoka oli hyvää ja sitä syötiin vielä pari päivää tuonkin jälkeen :)

lenkkari kirjoitti...

Nyhtöpossu siis :D

-P.P- kirjoitti...

Revittyliha on kyllä erinomaisen hyvää ja tulee muuten lampaastakin aivan loistava revittyälihaa ;)