perjantai 29. marraskuuta 2013

Mielikylvyssä

Olen nyt muutaman kerran ajellut Tampereelle Mielikylpyyn. Paikka sijaitsee aivan Tampereen keskustassa ja siellä on muistaakseni kymmenen asiakaspaikkaa. Oman ajan rentoutumiseen voi varata netistä ja rentoutuksia on erilaisia, eri tilanteisiin sopivia. Rentoutus kestää tunnin ja sen ajan saa makoilla pehmeällä divaanilla lampaantaljan päällä peiton alla. Paikan perustaja ja rentoutuksien vetäjä on itse elämässään kokenut jotain sellaista, jonka aikana olisi kaivannut kyseisenlaista rentoutuspaikkaa. Niinpä hän päätti sen perustaa itse. Ihmiset ovat hyvin paikan löytäneet ja kummallakin kerralla kun olen siellä ollut se on ollut täynnä. Oman vuoron voi varata helposti netistä ja yksi yksittäinen kerta maksaa 15€.
Ohessa suora lainaus nettisivuilta.

Hyvinvointi on psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen kunnon yhdistelmä. Fyysisen kunnon ylläpito on helppoa, mutta psyykkisen kunnon ylläpito voi tuntua vaikealta toteuttaa. Siksi sille kannattaa varata oma aikansa ja paikkansa.

Mielikylpy on laatuaan Suomen ensimmäinen rentoutussali. Sijaitsemme Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tutustu tunteihimme, varaa paikkasi varauskalenterista ja löydä jotain aivan uutta!
Ei kommentteja: