tiistai 11. lokakuuta 2011

Olkaahan varovaisia siellä

Monissa metsästysseuroissa on kaivettu metsästysvarusteet esiin ja aloitettu hirvijahti. Hirviä ajetaan pitkin metsiä joten tämän vuoksi ovat liikkannalla ja saattavat sinkoilla tielle. Hirvimerkit ovat hyvä tapa kertoa missä menee näiden kauniiden sarvipäiden teiden ylityspaikat. Kannattaa myös muistaa, että eläimiä saattaa tulla yhden jälkeen vielä muitakin. 
Syksyn ensimmäiset pakkasyöt ovat kaunista katseltavaa mutta petollista kaviokuumetapauksille. Meilläkin Hessun ulkoilua on rajoitettu, ettei vain pääse syömään huurteista heinää. Syksyllä tunnetusti kaviokuumetapaukset taas lisäntyy kun taas näillä kroonikoilla tulee huolehtia ettei kuume aktivoidu.
Oikein mukavaa päivänjatkoa!!Martta aamumaidolla:)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Minulla olisi toivepostaus. Olet saattanut joskus samantapaisia päivityksiä tehdä, mutta olisi kiva, jos esittelisit kaikki teidän eläimet, vielä jos olisi kuva siitä kun eläin saapui/syntyi teille ja nykytilanne, myös eläinten rakennuksen kiinnostavat :)

Tanja kirjoitti...

Turvallisia ajokilometrejä myös sinne ja hyviä vointeja Hessulle :)

Tirriliisa kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos vinkistä, pistetään korvan taakse:)

Tanja: Kuin myös Sinulle:)

Anonyymi kirjoitti...

Sen Pleasure ymmärtää blogiisi. Edellä mainituissa artikloissa on melko poikkeuksellinen, ja olen todella nauttinut lukea blogiasi ja huomauttaa, että olet ilmaissut. Pidän todella näkyvän takaisin yli tyypillinen perusteella, post paljon sisällä aihetta. Kiitos jakaminen ... pitää kirjoittaa!