lauantai 9. heinäkuuta 2011

Pääskysen vauvat

Kauniista säästä huolimatta ajattelin tulla hetkeksi koneelle katsastamaan mitä te olette puuhailleet ja laittaa myös muutaman kuvan. Meillä kesän askareisiin kuuluu tallin siivoaminen perusteellisesti. Karsinat tyhjätään ja pestään, sekä muutoinkin paikat siistitään. Kuten viimekesänäkin, myös tänäkesänä näitä siivoustöitä rytmittää pääskysten tekemä pesä Hanskin karsinassa. Siellä on viisi poikasta ja siivous täytyy hoidella siten, että emo pääsee poikasiaan ruokkimaan välillä. Kuvat ovat huonoja, kun yrittää kaukaa sihdata ja napata äkkiä. 
Muutoin meillä on muutaman päivän ollut myöös puru-urakka. Koko talven purut on pussitettu ja varastoitu. Kaivuri on myös käynyt kaivamassa ojia auki pihassamme. 
Yksi iso urakkamme on pian tien päässä. Olemme rakentaneet kevään saunaa ja se alkaa olla pian valmis. Eilen haimme muotolauteet Bauhausista.Kävi uskomaton tuuri, kun loput lauteet olikin 50% alennuksella. Laitan saunan valmistumisesta juttua myöhemmin. Näin ne päivät menee puuhaillessa kaikenmoista. Ja aina on seuraava homma odottamassa:)
Oikein mukavaa kesäpäivän jatkoa!!


2 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Pääskysihanuudet! Me kans joudumme tuolla ulkorakennnuksessa puuhailla siten ettei pääskyset häiriinny pesänsä kanssa. On ne onneksi ihan hyvin meihin jo tottuneet...

Tirriliisa kirjoitti...

Onneksi pääskyt ei hyökkäile kimppuun kun lähellä puuhastelee:)