sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Eläinten kevät

                                                            Eläimet selvästi nauttivat kauniista aurinkoisista päivistä. Elmeri ja Prinsessa seikkailivat lauantaina pihassa ja kävivät tutuissa paikoissa tarkistamassa onko lumet sulaneet.

Äiskän Prinsessa kisu...


Katse kohti aurinkoa...
 
Jeppekin nautiskeli rappusilla istuen ja aurinkoa (tai taivaan lintuja:)) tiiraillen...
Meidän Emmi tyttönen muuten sai ensimmäisen kesätyöpaikkansa. Käy kevään jo viikonloppuisin töissä joten perehtyy töihin ennen kesää. Kesätyö löytyi Gelateria jäätelöbaarista, joka myy Italialaisia jäätelöitä.

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kyllä elämistä huomaa kevään saapumisen. Ainakin meidän kissat ovat reippaampia kuin keskitalvella. Aurinkoiset kevätpäivät on kyllä aivan ihania! Eikä kurakelitkään kamalasti haittaa, kun auringon lämpimistä säteistä tulee niin hyvä mieli :)

Aika mahtava juttu tuo tyttäresi kesätyöpaikka! Minun poika vielä odottelee tietoa hakemistaan paikoista. Paljon hakijoita ja suhteellisen vähän on paikkoja.

Katjusha kirjoitti...

Valo vaikuttaa kaikkeen. Jokainen herää ja piristyy, ihana kevät!

Tuula kirjoitti...

Ihania katteja! Eilen illalla kotiuduttua oli meidankin pihassa joku valkea vieras kissa. Rambo ei ollut kovinkaan kiinnostunut, vaan lahti meidn kanssa sisalle heti.

Onnea kesatoiden saajalle!

seijastiina kirjoitti...

Ihania eläinkuvia ja aurinko, hurmaavaa ♥
Koirakuva on täydellinen!
Kissat suloisia, onnessaan ♥♥
Lempeää kevättä!

Onnesta Unelma kirjoitti...

Ihanat eläinystävät kuvissa :)
Elmeri on kuin meidän toinen kisu, hyvin saman oloiset piirteet, meidän kisulla vaan pikkaisen valkoista leuan alla, muutoin ihan musta!

Mukavaa kevättä!

Tirriliisa kirjoitti...

Paljon kiitoksia kaikille ja ihanaa kevättä!
Nyt onkin tassupyyhkeet otettava esille ja aloitettava pesurumba taas:)

MaMMeli kirjoitti...

Ompa hienoa, että teidän neiti sai kesätöitä, onneksi olkoon! Me Vaarin kanssa pidetään niin tärkeänä nuorille, että saisivat kokemusta eri työpaikoista ja omaa rahaa. Meidänkin neiti sai kolmeksi viikoksi töitä ja vielä on paikka vetämässä, josko saisi pariksi viikoksi. Loput saakin sitten olla napa kohti aurinkoa;)