maanantai 11. huhtikuuta 2011

Ei aina niin helppoja kuvattavia...

Yritin saada ihania keväisiä kuvia hepoista, mutta aina ei suju suunnitelmien mukaan. Kyseiset kaverit eivät aina ole niin yhteistyöhaluisia. Tuo ensimmäinen kuva on erittäin lähikuva tuosta nenän yläpuolelta. Otto vain halusi tulla morjestamaan oikein läheltä:)
Otto,Hanski ja Hessu ovat nyt ulkoilleet kokopäivän. Aamusella ne ovat menneet seitsemän jälkeen viimeistään ulos ja sisälle tultu samoihin aikoihin illalla. Ainoastaan muutama sadeiltana ovat tulleet jo aikaisemmin sisään. Meillä on talven jäljiltä pojat vielä ilman kenkiä, mutta kohtapuoliin laitetaan jälleen uudet popot jalkaan. Hessun vuolimme viimeviikolla itse. Matokuurit ovat jo kaapissa odottamassa ja eiköhän niiden antamisen myötä tipahtele talvikarvakin vauhdilla pois.
Matolääkkeen saaminen hieman vaikeutui jokin aika sitten, kun ne muuttuivat reseptilääkkeiksi. Niinpä paikalle pitää pyytää eläinlääkäri se määräämään. Onneksi syksyllä lääkäri kirjoitti hieman isomman annoksen, niin nyt ei tarvinnut lääkäriä pyytää. Kun käytin Jeppeä lääkärillä, kysyin siellä voiko lääkäri samalla kirjoittaa matolääkkeen. Lääkäri sanoi että ei voi näkemättä hevosta sitä kirjoittaa. Tämän muutoksen myötä tietenkin lääkkeen hintakin reilusti kasvoi.
                                             

                                                          

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hihhih, se on hiukkasen ärsyttävää, kun kuvauskohde ei halua pysyä paikoillaan.. =) Mutta eihän sitä aina voi saada täydellisen onnistuneita kuvia!