lauantai 5. maaliskuuta 2011

Ihana päivä

Tänään on jälleen ollut ihana ulkoilusää. Aamu tosin meni jääkiekon ja ostosten parissa, mutta sitten oli ihana päästä tallihommiin. Hepat ovat viihtyneet pihalla ja Hessu poni paistattelee auringossa ja kovasti etsii pihalta josko maa alkaisi näkyä. Joskus topakasti kuopii maata. Hessulla on talvikarvan lähteminen alkanut ja sitä riittää...
Kasvihuoneessakin kävin vähän haistelemassa ja suunnittelemassa mitä sinne laittaisi kasvamaan. Kurpitsalle ja avomaankurkulle on tulevaksi kesäksi kaksikin paikkaa, samoin perunaa, sipulia ja hernettä tulee riistapellon reunaan.
Viimekesänä saimme kaivettua salaojat talon ympärille ja nyt kevään korvalla pitäisi kaivaa vielä lisää, pihan ojat auki. Grillipaikan rakentaminen on edessä myös. Puuhaa siis riittää, saa nahdä mitä saadaan toteutettua, pääasia on että on suunnitelmia:)
Toivottavasti sää pysyisi nyt hyvänä, niin pääsisi myös siivoamaan lasikuistia.

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa teille kaikille!!!

Hessu hörähtelee terveisiä ja suosittelee ulkoilua:)

Kasvihuoneesta tippui talven aikana yksi katon osa. Onneksi ei vääntynyt pahasti, joten sen saa varrmasti hyvin paikoilleen.

2 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Meillä kans tuppaa olemaan noita suunnitelmia kesän varalle aika paljonkin. Useinkaan niistä ei kaikki toteudu ja siirtyy.
Mutta se suunnitteleminen on mukavaa vaikkei aina kaikki toteutuiskaan! Ehtiihän sitä, tämmöisessä taloudessa asuminen on täynnä ikuisuusprojekteja.

Tirriliisa kirjoitti...

Näin on, aina on jotain nikkaroitavaa:)Ja jos talossa hommat loppuu niin navetassa voi nikkaroida lisää:)