torstai 30. joulukuuta 2010

Ihana talvi

Oikein ihanaa talven jatkoa kaikille! Nyt sitten alkaa se kinkun sulatus toden teolla:) Täällä ovat pakkaset huidelleet yli kolmessakympissä, eli näin eläinten omistajana onkin saanut huolehtia ettei kukaan jäädy. Hepat olivat yhden päivän kokonaan sisällä, ainoastaan karsinan siivouksen ajan ulkoilivat. Kissat riehuvat sisällä ja sisäastia on taas kova sana. Jeppe haukkukin on viettänyt lomaa pihan vartiointitehtävistä, ja viettänyt aikaa sohvan kätköissä. Taloa on saanut lämmittää urakalla ja puita on joinakin päivinä kannettu seitsemän korillista lämmittämiseen. Meillä koko alakerta lämpiää puun voimin, yläkerran makuuhuoneissa on patterit. 
Osan joulukoristeista olen jo kerännyt pois. Se on kummajuttu, että niitä laittaessa jo harmittaa kun ovat niin lyhytikäisiä, mutta sitten on kiire saada kaikki pois.
Eilen piipahdimme alennusmyynneissä ja tällekkin päivälle on suunnitteilla jotakin kivaa.
Hepat ovat kasvattaneet kivat villahousut...


Ihana jouluylläri naapurilta...

Meidän pihatie...

7 kommenttia:

seijastiina kirjoitti...

Ihanat hevoset ♥
Olipa ihana ylläri todellakin naapurilta, hauska :D


Oikein iloista, Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta!

kanaemo kirjoitti...

Ihanat villahousut pojilla! :D Meidän suokilla on ihan samanlaiset, mutta kuikelo on silkkikarvainen, eikä käytä villahousuja, se on prinsessan mielestä niin rahvaanomaista. ;)

Meilläkin oli juuri joulun aikaan mittari siellä kolmenkymmenen tienoilla, nyt ONNEKSI on lauhempaa. Meillä juuri ennen joulua syntyivät pupuvauvat kaikkien yllätykseksi, niistä olin eniten huolissani, mutta hyvin jaksavat. :) Ja talon lämmitystä sitä tosiaan riittää, täälläkin...

Ihania kuvia, tuli hyvä ja iloinen mieli niistä. Ja wau mikä lahja naapurilta!

Hyviä vuoden viimeisiä päiviä teille!

Marika kirjoitti...

Joulu meni tosiaan kovien pakkasien kourissa, onneksi täällä Lapissa ei ole ollut ihan niin kylmää, on tarennut olla ulkonakin enempi.

Ihania kuvia, minäkin tykkään hevosten kuvista, edestä, takaa, päältä, alta, läheltä, kaukaa... :) pieni heppahöperyys tainnut iskeä.

Mukavaa uudenvuoden odottelua!

Katjusha kirjoitti...

Tuo puu-urakka on ollut kyllä kovaa nyt joulun aikaan. Eipä paljoa muuta ehdi kun lämmittää tupaa,huh heijaa!

Tansku kirjoitti...

Ompas komeet sukat hepalla:D,ihania hepoja,tykkään hepoista todella:)
Oikein Mukavaa Uutta Vuotta 2011 sinulle♥

Dahlia kirjoitti...

Ihania kuvia! Meidän chihuahua-koirallakin on tuollaiset housut. Lahkeet vähän lyheni kun jouluruoka vähä sotki vatsan hyvinvointia...ja housuja;) Kaunis on pihatie kans. Mulla on tuo sama kokemus osasta joulutavaroita. Osa on sellaisia etten millää henno laittaa pois. Kerran jäi yksi tonttu koko vuodeksi ja mutin sen mielessäni omaksi onnentontukseni. Oikein hyvää uutta vuotta!

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos kaikile ihanista kommenteista! Tuosta karvan kasvattamisesta huomaa Oton iän tuoman viisauden. Se kasvattaa ylipäätään karvan huomattavasti aiemmin kuin kymmenen vuotta nuorempi Hanski.
Dahlia:Uudenvuoden haaveena minulla on tuollainen pikkuinen ihana koira:)