tiistai 28. syyskuuta 2010

Väiski

Vuosien saatossa meillä on ollut paljon pupuja jotka ovat syystä tai toisesta saaneet häädön kotoaan. On sellaisia jotka joutuvat lähtemään kotoaan avioeron takia tai lapset ovat kyllästyneet ja pupu on saanut muuttaa aluksi autotalliin ja sitten sille on alettu etsimään uutta kotia. Viimeisin pupu on Väiski, joka muutti meille muutamia viikkoja sitten juuri avioeron takia. Väiski on suloinen herrasmies joka aluksi muutti ulkohäkkiin. Nyt syksyllä se siirtyi meille sisälle ja on kotiutunut vallan mainiosti. Se pompottelee päivät ympäriinsä käyden välillä häkillä syömässä. Lempipaikka päikkäreille on keittiön pöydän ala. Väiski tulee hyvin toimeen Jeppen ja kissojen kanssa. Huonopuoli näissä pupuissa on se, että ovat usein jo neljä-viisi vuotiaita tullessaan, joten huikaisevan monia vuosia emme saa heistä nauttia. Puput saavat kuitenkin arvokkaan loppuelämän meillä.
Väiski umpiunessa keittiön pöydän alla.

3 kommenttia:

AnneMari kirjoitti...

onpa ihana pupunen:)) Aina on tottunut ajattelemaan, että on vain kesäkissoja, mitä ihmiset hylkäävät, muttei koskaan tule ajatelleeksi, että voi olla myös avioeropupuja!!! Hienoa työtä teet, kun niitä otat hoiviisi :))

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos! Meidän toinen kissa tuli meille taas avoliiton takia :) Uusi puoliso ei kissoista tykännyt, joten Elmeri kisu sai häädön kotoaan:(

Tanja kirjoitti...

Ihana Väiski! Toivotaan hänelle monta onnellista vuotta teidän perhettä ilahduttamassa.