tiistai 28. syyskuuta 2010

Pakkasukko kävi

Jälleen on syksy saapunut jäädäkseen. Yöllä taisi olla jo kolme astetta pakkasta ja muutamana aamuna on saanut jo raapia auton laseja. Kurpitsa penkille oli käynyt pakkasessa köpelösti ja kohtasin hyvinkin alistuneen näköisiä lehtiä eilen. Paljastuipa lehtien lomasta vielä yksi kurpitsa. Mielestäni syksy on ihanin vuodenaika. Kuraisuutta lukuunottamatta on kaunista ja jotenkin tunnen että silloin luonto puhdistuu...Ja onko mitään ihanampaa kuin aamulla pikkupakkasessa juosta talliin yökkärit päällä heppoja katsomaan, vastaantulevat ihanat hörähdykset lämmittävät kummasti. Päivästä on todennäköisesti tulossa yhtä hieno kuin eilinen oli. Eilen sain siivottua navettaa talvikuntoon. Vielä täytyy kaivaa veden lämmittävä vesikuppi pupuille ja kanoille. 
Lapset etsivät hanskoja ja pipoja lippisten tilalle ja aamulla tullaan alakertaan peitto kainalossa, mihin kietoudutaan vielä hetkeksi lämmittelemään ennen päivän koitoksia. Toinen lapsistamme sairastaa tänään kotona, mutta toisella on täysi "työpäivä" kouluineen ja jääkiekkoineen. 
Mukavaa päivää teille kaikille!!
 
 


3 kommenttia:

Tansku kirjoitti...

Moikka! Tulla tupsahdin tuolta visiitille tänne,tulen uudemman kerran,hieno blogi sinulla.Tervetuloa myös blogissani käymään!

Tirriliisa kirjoitti...

Tervetuloa!!!!ja kiitos, piipahdan varmasti!!

Arja kirjoitti...

Mitä teet/ olet tehnyt noista kurpitsoista? Onko Sinulla hyviä reseptejä? kyselee pappilan mummo http://pappilan.mummo.vuodatus.net