torstai 19. elokuuta 2010

Kesän muistoja

Mennyt kesä varmasti jää kaikkien mieleen mitä kuumimpana. Uskomatonta miten kylmässä pohjolassa voi lämpö pysytellä kolmenkympin paremmalla puolella lähes koko kesän. Toivottavasti saamme nauttia vielä kauniista syksystä.
Kesän olen ollut jotenkin saamaton blogin suhteen...on ollut kaikenmoista vilskettä. Kesämme alkoi talon salaojien kaivuulla ja sitten onkin erilaisia juhlia riittänyt. Loppuhuipennus olikin elokuussa kun vietimme tyttäremme rippijuhlia.
Kasvihuoneellakin on ollut kuuma kesä. Kurkun taimet paloivat sitä mukaa kun tulivat, tomaattia on tullut ihan runsaasti. Kastelemassa tietenkin olisi saanut olla vielä enemmän kuin olin.
Jeppe on ollut huomattavasti rauhallisempi tänä kesänä. On viettänyt paljon aikaa sisällä, koska lämpöpumppu on siellä tehokkaasti viilentänyt ilmaa. Ehkä Jeppelle on kesällä kasvanut mahaakin pikkuisen liikaa. Jeppe on kuitenkin jaksanut nauttia kesän herkuistaan voikukista ja herneistä.
Tiput ovat kasvaneet kovasti. Nyt ne näyttävät jo ihan kanoilta. Kukkopoikakin opettelee jo kovasti kiekumaan ja onkin aamulla hauskan kuuloista kun yrittää pysyä isomman kukon nuotissa.
Vanha heinäladon ovi pääsi uudestaan esille ja sai koristeeksi vanhaa piikkilankaa ja hevosenkenkiä.
Pihapuput ovat päivät viihtyneet kaivamissaan maakuopissa viileässä. Välillä ovat tulleet hetkeksi viivähtämään omille kivillee.
Liljat kukkivat kauniisti...

2 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Ihania muistoja ja kuvia kesästäsi:) Ompas kanat ja kukonpoika kasvanut kovasti!

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos kovasti!! Lämpöistä syksyä teille!