torstai 21. tammikuuta 2010

Jeppen elämää

Uskaltaisin sanoa että Jeppe viettää todella onnellista maalaiskoiran elämää. Se ulkoilee paljon ja tilaa temmeltää on kaksi hehtaaria. Se saa silityksiä ja rapsutukisa, saa tulla sohvalle ja äiskän viereen sänkyyn yöksi nukkumaan. Se saa hirven ja peuran luita mahan täydeltä ja sillä on iso lauma eläimiä vahdittavana.
Jeppe heräilee aamulla samaan aikaan kuin minä. Se lähtee innoissaan hoitamaan hevoset ja käy tietenkin aamupissalla samalla.
 
Jeppe saattaa  jäädä tiirailemaan pihaa että kaikki on kunnossa.
Sisälle tullessa pyyhitään tai pestään jalat. Jeppellä on oma naulakko ja pyyhkeet.
Ulkoilun jälkeen Jeppe hoitaa hampaat syömällä hammastikun ja raksuja menee myös kupillinen. Näiden toimien jälkeen Jeppe menee takaisin nukkumaan. Uskon että työpäivinä Jeppe nukkuu paljon, koska kun ovi käy, sen pää nousee jostain sohvan uumenista. Kun olemme kotosalla Jeppe ulkoilee paljon ja leikkii "tyttöystäviensä" kanssa, nuo ovat pehmoleluja joita löytyy pihastamme useita.
Vaikka Jeppe saa olla ulkona lähes niin paljon kuin haluaa, sen kanssa käydään myös lenkillä. Se on intoa piukassa kun kaivetaan valjaat esiin. Jeppe lähtee mielellään myös auto ajeluille ja istuu isäntänä etupenkillä.
Kun joku sairastaa Jeppe"valvoo" vieressä...
Jeppellä on ollut hieman painonhallinta ongelmia jotka toivottavasti nyt on saatu jo kuriin.
Jeppe rakastaa omia ihmisiään ehdoitta ja on meille rakas perheenjäsen.
 
Jeppe luottaa ympärillä oleviin ihmisiinsä ja haaverin sattuessa antaa hoitaa itsensä kuntoon. Kuvassa tutkitaan jalkaa jonka Jeppe teloi ja loppujen lopuksi sitten olikin pari viikkoa sairaslomalla ja jalka paketissa.
Jeppe toivottaa mukavaa viikon jatkoa ja mukavia ulkoilupäiviä kaikille.Ei kommentteja: