keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Helyn kuulumiset ja sana Australiasta

Hely on nyt reilun vuoden vanha hurmaava tytteli. Kun tyttäremme asui poissa koton hetken hän halusi koiran ja tämä ihanuus löytyi tori.fi sivuilta. Mutta... heti sillä hetkellä kun tyttö näki pennun ekan kerran hän arvasi sen tuleva  jostakin Viron pentutehtaasta. Tytön piti mennä vain katsomaan mutta myyjä oli ymmärtänyt vähän eri tavalla. Tapaamisella kävi nimittäin niin, että myyjä aukaisi auton takakontin ja nappasi pennun tytön syliin ja siinä ei ollut paljon aikaa miettiä. Tyttö otti pennun ja heti seuraavana yönä se makasi tipassa lääkärissä kun oli niin huonossa kunnossa. Selvisi siitä hyvin ja nyt voi oikein hyvin.
Sittemmin tyttö muutti takaisin kotiin ja Hely tuli tietenkin mukana eikä täältä enää lähde mihinkään. Asialla on kaksi puolta. Toisaalta on hyvä että edes yhden koiran on pelastanut, toisaalta ei olisi hyvä ollut tukea toimintaa. Joka tapauksessa Hely tuottaa paljon iloa päivittäin ja on ihana kainalokaveri iltaisin sohvalla. Se ei nimittäin liikahda meidän luota mihinkään, eikä ole tytön viereen mennyt sen jälkeen kun muuttivat tänne.


Nyt on jälleen tulossa muutoksia meidän elämään. Tyttömme nimittäin muuttaa Australiaan...
Kyllä... Ystäväni kysyi että kuinka minä nyt pärjään ja sanoinkin että en mitenkään... Mutta eiköhän sitä tänä skype aikana kaikkeen totu. Onneksi on Hely seurana ja tietenkin kaikki muutkin eläimet.)

1 kommentti:

Kruunuvuokko kirjoitti...

Voi miten hellyttävät koirakuvat.