lauantai 3. lokakuuta 2015

Tervehdys!!:)

Jos näin kolmen kuukauden tauon jälkeen palailisi taaa blogin äärelle. Kyllä kaikkea on tapahtunut ja kuvia napsittu, mutta tuntuu että aika ei riitä istua koneen äärelle. Kesällä muutamme ulos ja niin kävi tänä sateisena kesänäkin. Saimme ulkosaunan terassin valmiiksi ja sen jälkeen alkoivat meillä peltotyöt. Viime syksynä kylvetyt laidunheinät paloivat, joten nyt piti homma uusia. Tänä kesänä saimme jännätä pääseekö koneella pellolle ja jos pääsee onko maa niin raskasta että siemenet eivät jaksa nousta. No vihdoin saimme siemenet peltoon ja nyt ovat ehtineet kasvaa jo hyvälle alulle.
Meillä on myös eläinkatras kasvanut. Tyttäremme osti ihanan pienen sekarotuisen koiran Helyn. Hely on meitä ilostuttanut kesän vilkkaudellaan ja sympaattisuudellaan,
Tyttäremme heppakatras kasvoi myös tavallaan kahdella hepalla. En ole tainnut muuten esitellä teille ensimmäistäkään eli Ashleytä. Se on jo vanha tuttavuus ja muutti kesällä kotiin ratsuttajan luota. Ashleyn kanssa käytiin Hauholla oriasemalla ja sen on nyt kantavana. Tämä uusin on sitten Ravella S joka tuli tytölle kesällä. Sillä olisi tarkoitus lähteä valmennuksiin ja kisoihin. Ekat kisat itseasiassa huomenna.
Olemme myös tehneet ulkona paljon hommia...uusi kukkapenkki, uusi kasvihuone ja kasvimaa ja ehkä suurin homma oli ratsastuskentässä. Nyt meillä on 20mx30m ratsastuskenttä, jolla treenaamisen pitäisi sujua hyvin.
Mielestäni syksy on paras vuodenaika ja tykkään koristella ja laittaa syksyisiä juttuja. Niistä varmasti jatkossa kuvia. Tässä kuvapläjäys teille meidän kulumisista...

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa, minä lupaan palailla jatkossa blogien äärelle tiuhemmin.

Meidän Jeppe ja Hely olivat heti kavereita. Jos Hely katoaa näköpiiristä pihassa, Jeppen yksi haukahdus tuo sen heti kotiin.

Tässä tätä heppakatrasta:) Tyttö Ravellan selässä ja alakuvassa edessä Ashley. Meidän Hessu poni voi mainiosti, Tosin mielialaan on varmasti vaikuttanut se, että laiduntaminen on jäänyt muutamaan tuntiin päivässä ja sateisina päivinä se ei ole llaiduntanut ollenkaan. Kaviokuume on hyvin pysynyt hallinnassa.
3 kommenttia:

Mima kirjoitti...

Kiva kuulla kuulumisia! Ja teillä on oltu ahkeria. Syksyssä on kyllä joitain hyviäkin puolia. :) Saa laitella tunnelmavalaistusta ja syksyistutuksia..

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥kivaa kuulla sinusta! Mukavaa sunnuntaita!

Mari kirjoitti...

Ihana pieni koiranpentu ♥ Ja nuo hevoset...! Mukavia kuulumisia teiltä.