tiistai 2. kesäkuuta 2015

Country tyyliä olohuoneeseen

Moi!!
Kesäkuu se sitten tulla tupsahti ja ainakin täällä sää on ollut ihan kiitettävän kesäinen. Nurmikko saatiin kylvettyä, joten sataa saakin pikkuisen. Yleensä sitä kesäksi muutetaan ulos, mutta jotain pientä sisällekkin on laitettu. Tilasin netistä nojatuoliin päällisen, pellavaisen sellaisen ja tykkään siitä kovasti. Samasta putiikista tilasin muutaman pupun taljan:/ Voi kuulostaa ikävältä, mutta haluaisin niitä ulos terassille penkin päälle. Ovat aika pieniä eli saisi ommella useamman yhteen. Ovat kyllä ohuitakin, eli varmasti menisivät talviaikaan vaikka pöydän päällä tai penkin selkänojalla.
Puput ovat kaikki muuttaneet jo ulos ja osa kesäpupuista on lähtenyt kesäkoteihinsa. Tomaatit muutti jo kasvihuoneeseen ja voi tuota ihanaa kasvihuoneen tuoksua:)
Meillä laitumet odottavat vielä siemeniä ja pelto itseasiassa vielä kyntämättäkin. Tyttären hevonen palailee reissuiltansa kotiin parin viikon päästä ja silloin se kesä vasta alkaa:) heppa on nyt ollut ratsuttajan hoivissa. Meillä tyttö oli muuten viime perjantaina Ypäjällä pääsykokeissa, toivottavasti ovi aukeaa hänelle sieltä.
Mukavaa viikon jatkoa kaikille:)
        Tällaisia kirjatukia löysin kirpparilta ja vanhoja Ursula kirjoja kaivelin meidän roskiksesta:/                   Tämä pöllö on mielestäni melko liikuttava ja enkeli ujostelee myös:)

3 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥tuo pöllö on huippu-söpö :)

Marja Leena Kampman kirjoitti...

Mistä noita kanin karvoja saa? Ihanan pehmeän näköisiä ovat. Mukavaa ja lämmintä kesää odotellaan!

Tirriliisa kirjoitti...

kiitos kommenteista ja mukavaa kesän jatkoa/odotusta:) kanin taljoja tilasin nettiputiikki Country by Mail:a.