lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kevät(kö)

Jotenkin tuntuu hullulta nyt kirjoitella keväästä jos heti huomenna on taas talvi:/ mutta kirjoitan nyt kuitenkin.

Meillä eläimet ovat ulkoilleet kokoajan enemmän. Jopa meidän sohvaperuna Prinsessa kissa on aloittanut ulkoilut ihan ulkona asti. Talvella se kun ulkoilee lasieteisessä:) Hullu Jussi on jo päässyt pyörähtämään ulkona, mutta valta pihan herruudesta on hetkeksi siirtynyt sen pojalle Hullu Jussi Juniorille, joka on ulkoillut lähes koko talven pihassa. Keskenään ne eivät oikein tule toimeen. Olemme miettineet kuka saa pihan herruuden kesällä, ja ehkä sen saa kuitenkin pitää Isä Jussi. Mietin, että kun se alkaa jo olla melko vanha, mutta sitten tuskin se hyväksyisi enää tässä vaiheessa ikää häkkia asunnokseen. Se kun tarvitsee tilaa ympärilleen:)

Piukkis kisu on ulkona paljon ja tämä on sitä aikaa kun sitä on vaikea erottaa keväisestä luonnosta värinsä takia.

Meillä alkaa iso piha remontti ja siinä saatte varmasti olla mukana. Koitan nyt lähipäivinä laittaa kuvia mistä tilanteesta lähdetään.

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa!!


                           Piukkiksella on ojalla meneillään omia bisneksiä...


                   Hullu Jussi katselee oviaukolla näyttääkö piha samalta talven jälkeen...

5 kommenttia:

mimi´s mother kirjoitti...

Voi kuinka siellä teilläkin jo tosiaan näyttää keväiseltä, lumi on tainnut lähteä jo lähes kokonaan, kuten myös täällä meillä. Nyt vain odotellaan maan sulamista, jotta päästään niihin puutarhatöihin. Oletko kylvänyt yrttejä, kesäkukkia tms.? Täällä meillä ihmetellään ensimmäistä kertaa omien kylvösten kasvua ja voin sanoa, että se vasta on jännää, se.
Aurinkoista sunnuntai päivää sinulle.

Tirriliisa kirjoitti...

Hei!
Kyllä täällä on kasvamaan laitettu vaikka mitä:) Tosin pientä takapakkia otettiin kun Piukkis söi kaikki mitä oli mullan alta tullut:/
Tomaatti,kurkku,kesäkurpita, kurpitsa esim. laitettu. Koitan saada myös kattopuutarhan meidän tallin katolle aikaiseksi.

Geli kirjoitti...

Dear Tirriliisa!
It' s so dreamy with all your cute pets!
Happy sunday!
Enjoy spring!
With love,
Geli

Anonyymi kirjoitti...

Aikas vekkuli nimi tuo Hullu Jussi :D

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos kommenteista:) Hullu Jussi saa kyllä jo nimellään hyvälle tuulelle:)