sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Erään aamun tunnelmia

Yksi parhaimmista hetkistä kesällä on aamu:) Eläin kierroksella hepat vielä nukkuvat mutta puput ovat täynnä virtaa. Kanat ovat omissa hommissaan munimassa...tai...hautomassa. Meiltä löytyi salapesä missä haudotaan, mutta siitä kuvia myöhemmin. Viikonloppuna on tehty pihahommia ja meidän pihaan ilmestyi kaivinkone. Tuo kone tietää sitä, että ulkosauna projektimme alkaa vihdoin. Siitäkin varmasti kuvia myöhemmin ja tarinaa saunan edistymisestä.


Kesähevosemme ottaa rennosti yön laiduntamisen jälkeen.Helmi torkkuu myös ja alahuuli näyttää erityisen rennolta.


Jeppe tarkkailee, onko kaikki samoin kuin illalla.


Hessu viettää yöt sisällä. Aurinkoisina päivinä se pääsee laiduntamaan kaviokuumeen takia. Nyt kaviot on vuoltu ja muutaman päivän arkoo jalkojaan. Jeppen kunnia tehtävä on hakea Hessu jostain päin pihaa iltaisin sisälle. Sellaisessa piilossa Hessu ei ole vielä ollut mistä Jeppe ei sitä löytäisi.


Uusin tulokkaamme on Ranskanluppa Olivia.


Ja luonnollisesti Hullu-Jussi on aamuhommissa mukana.


Tässä vielä huono kuva lasieteisen tuolista ja kukka-asetelmasta. Tuon tuolin oli joku tuonut roskikselle mistä minä sen nappasin.


Tuo ihana ankka löytyi 2€ hintaan kirppikseltä:)


6 kommenttia:

Tanja Mittliv kirjoitti...

Ihania tunnelmia! Onko teillä koettu tänä kesänä kauhunhetkiä ötököiden määrän takia? Meillä on kaikenlaista lentävää niin paljon, että hevosta joutuu ulos myrkyttämään ihan tosissaan. Vanha herramme ei nykyajan ötökkäloimista perusta, vaan protestoi syömättömyydellä ja tarvittaessa loimen silpomisella, joten ei auta kuin keksiä muita konsteja ongelman hoitamiseen.

mimi´s mother kirjoitti...

Kuvasi puhuvat puolestaan, kyllä maalla on mukavaa. Ja kovasti teillä taitaa siellä tuota touhua riittävän, joten tsemppiä rakentmiseen ja pihan puuhasteluihin. Jään mielenkiinnolla odottamaan kuvia projektinne etenemisestä. Aurinkoista alkanutta viikkoa:)

mummeli kirjoitti...

Ihanan rennosti hevoset ottavat kesäaamun. Niin sitä pitää, Teillä onkin monenlaisia eläimiä. Tuo luppakrva kani on mahtavan näköinen.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ihania eläinystäviä!

Geli kirjoitti...

It' s so beautiful your life with all the animals and in nature!
I wish you a very happy time!
With love,
Geli

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista:)

Tanja:) meillä ei kyllä ole ötökät kovin kiusanneet. Tuntuu että niitä on paljon vähemmän kuin esim. viime kesänä. Emme ole päivittäin nyrkyttäneet ja hepat syövät oikein rauhallisesti. Naapurin todella allerginenkin oli eilen oikein rauhassa, vaikka loimi roikkui vain kaulalla:) Tsemppiä teille ötökkä häätöön:)

Geli: I wish you very happy time with your family. Thank you for visiting us, you are very wellcome.