sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Uusi kaveri riistakamerassa

tai siis kaksi:) Naapurin koira näkyi pyörähtäneen leipäbaarissa tämän mäyrä herran lisäksi. Mäyrä riistakamerassa on uusi tuttavuus ja hauskasti se leipiä leikkisästi heitteli ennen kuin söi ne. Talvisen peurat ovat kasvaneet kovasti ja ilo on huomata, että pääluku on pysynyt samana.


6 kommenttia:

Geli kirjoitti...

Dear Alice Tirri!
What a chance for you to see ...
You live on a beautiful place on earth full of nature!
I love this!!!
Happy sunday!
With love,
Geli

Tansku kirjoitti...

On sitten söpöjä nuo kauriit ja niin hentoja,suloisia♥.Ahaa mäyrähän se siellä olla möllöttellöö,mikä sana taas,hehee,oikein hyvää kevään jatkoa sinulle,toivottavasti ei tule takatalvi:)

mimi´s mother kirjoitti...

Hei taas!
Kävitkin kommentoimassa viimeisintä kirjaustani ja enpä kyllä yhtään ihmettele, että pidät maaseutua kotinasi. Missäpä muualla voi olla noin yhtä luonnon kanssa kuin mitä kuvasi kertovat. Aivan mahtava syöttöpaikka, onko teidän omilla tiluksilla?

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos kommenteista:)
Meidänkin tiluksilta syöttöpaikka löytyy riistapellon muodossa. Sinne viljellään kauraa ja hernettä ja näin myös kyyhkyille suunnattu. Sieltä löytyy myös nuolukivi hirville. Kuvan syöttöpaikka on naapurin pellolla, mutta meidän hoidossa:)

Viki kirjoitti...

Lapset varmaankin hyvin viihtyvät maalla. Veljen asperger-pojalla oli monenlaisia ongelmia kaupungissa, mutta maalle muutettua kaikki muuttui ja poika ei enää tarvinnut erityistä tukea ja seurantaa.

Autismi lisääntyy ja omallkina pojallakin todettiin autismin piirteitä, joiden kanssa tuli koulussa monia kiusaamisongelmia, joiden kanssa on saanut tehdä töitä...

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥oi,mikä hieno eläintarha omasta takaa! Mukavaa päivää♥