lauantai 22. helmikuuta 2014

Melkein vapaapäivä

Minulla on takana neljä yövuoroa ja vielä olisi edessä yksi. Tuota koiranpuremaa kättä on särkenyt todenteolla ja tilasinkin sitä varten lääkärin. Tuo koira joka minua puri lähti eilen koirien taivaaseen. Sillä  oli kipuja yms jotka varmasti osaltaan aiheuttivat arvaamattoman käytöksen. Yövuoro ja käsikipu eivät ole kovin hyvä yhdistelmä, koska kättä kovasti töissä tarvitsisin apuna. Mennyt viikko on ollut aika kiireinen ja nukkuminen on jäänyt aika vähiin. Tyttöni eilen soitti minulle ja kertoi yhdessä veljensä kanssa keskustellensa että nukun liian vähän:) Olivat huolissaam äidin jaksamisesta.Onneksi tuleva hiihtolomaviikko on rauhallisempi ja lähdemme käymään yhdessä Tallinnassa:)
Kun tulen aamuisin kotiin töistä on ensin hoidettava poika kouluun ja eläimille ruokaa. Kun kaikki on hoidettu unikavereista ei ole pulaa. Yleensä Jeppe kömpii jalkoihin ja kissat samalle tyynylle.
Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!
5 kommenttia:

Keskeneräinen kirjoitti...

Ihanat kuvat! Aivan tunnen, miten hartiat rentoutuvat, kun katson noita.

Tansku kirjoitti...

Joo kannattaa käydä lääkärissä näyttää kättä,jottei mitään tulehduksia lähde siitä ja mene sit sydämeen asti :(.Vooiii että on suloisiaaaa,voi niitä ihania♥..Muksaa viikonloppua myös sinulle!

Geli kirjoitti...

Hope you are feeling better with your hand!!!!!
So sweet photos!
Happy sunday!
With love,
Geli

Tanja Mittliv kirjoitti...

Muistahan levähtää, kyllä noin hurjan suloisten unikavereiden kanssa kelpaa pötkötellä.

Tirriliisa kirjoitti...

Than you for your comments and happy sunday!!!