keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusivuosi ja parhaat hampurilaiset

Meillä meni uusivuosi kotona. pientä sairautta kun on ilmassa niin ei lähdetty mihinkään. Nyt täysi-ikäinen tyttö oli kavereidensa kanssa, mutta tuo meidän 14v oli kotona ja kävi kaksin räjäyttelemässä raketteja isin kanssa. Isäntä teki myös meille ruoan joka olikin mitä parhainta. Eli hampurilaisia missä pihvi laitettiin köyhän ritarin, eli maidossa uitetun ja paistetun ranskanleivän päälle. Pihvikin oli itse tehty ja kyllä oli hyvää.Jälkiruoaksi meni iso kasa tuulihattuja, mitkä on meillä pojan herkkuja.


Ikävä puoli uudessavuodessa oli se, että meidän Jeppe pelkäsi aivan kauheasti. Se tuli joka paikkaan perässä, jopa majoittui saunan pesuhuoneeseen kun oli saunan aika. Välillä se oli pöydän alla, ja kuolaaminen ja läähätys oli melkoista. Onneksi nyt on jo rauhoittunut ja aamulla meni ulos suurella uholla:)Välillä Jeppe kyhjötti iskän jaloissa. Oikein mukavaa alkanutta vuotta kaikille!!! Toivottavasti kaikki raketteja pakoon lähteneet läytävät pian kotiin.

2 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Meilläkin Niilo pelkäsi...halusi syliin ja tärisi pikkuinen raukka.

Keskeneräinen kirjoitti...

Itse tehdyt hampurilaiset on kyllä ihan parhaita, heti tuli nälkä!

Ilotulitteiden myyminen kaikelle kansalle pitäisi kieltää. Tulityöluvan omaavat ilotulitemestarit voisivat järjestää jokaiseen maksuhaluiseen kuntaan sen yhden hienon valoshown, tai voisivathan kuntalaiset oikeastaan kerätä tarkoitukseen kolehdin, jos haluavat pauketta. Sitten se olisi ohi taas vuodeksi. Etukäteen tietäisi, missä paukkuu ja mihin aikaan. Eikä kukaan räjäyttäisi kenenkään postilaatikkoa.