maanantai 6. tammikuuta 2014

Silloin kun oli lunta

Kova ikävä on lunta, jota ei tänä talvena ole kovin näkynyt. Kaivelin ikävissäni viimevuotisia kuvia kun lunta oli niin paljon, että hirvilläkin oli vaikeuksia kahlata metsässä. Tietenkin sitten kun lunta vihdoin sataa niin valitetaan kun joka paikka on lumessa, pitää aurata yms. Onneksi on vielä talvea jäljellä, jos saataisiin jokunen rippunen jossain vaiheessa. Siihen asti pitää nauttia vanhoista kuvista ja teidän kuvista joille lunta on satanut:)


 Hirvi kuvattu meidän keittiön ikkunan takana koivikossa.Hessu tykkää lumesta ja tekee pellolle omia polkujaan.


Hanski takana joka on jo taivaslaitumilla ja Hessu edessä.

4 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Lunta toivon kovasti minäkin...tänään aamulla +5 astetta...ei hyvältä näytä..:)

mimi´s mother kirjoitti...

Tervehdys Tirriliisa!
Olipa kiva saada sinut lukijakseni ja täytyihän minun välittömästi tutustua tähän sinunkin blogiisi. Ihanahan tämä on, niinpä lisään blogisi omaan lukuluettelooni.
Ja tuosta lumesta, eipä sitä näy täällä meilläkään, toisaalta on hyvin terapeuttista katsella keittiön ikkunasta järvelle ja ihailla sen peilityyntä pintaa. Itse siis nautin nyt tästä näkymästä, lumen tuloa odotellessani. Ei sillä, kyllä nuo talviset kuvasi ovat myös aivan ihania, tätä kaikkea maalla voi kokea.

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja mimi´s mother oikein paljon tervetuloa!! Nythän pitäisi tulevana viikonloppuna sataa lunta, joten eiköhän se talvi sieltä saavu:)

einolyydia kirjoitti...

hessulla ihana tukka :)