torstai 5. joulukuuta 2013

Piukkiksen iltalukemiset

Meidän Piukkis kaikessa ihanuudessaan osaa olla myös maailman ärsyttävin kissa. Varsinkin huonolla säällä se ei mene ulos vaan purkaa energiaansa sisällä tehden kaikenmoisia tuhmuuksia. Välillä onneksi uni maittaa ja asianmukainen opus seuraa iltasatuna:) Ajoittain menee niin hermo siihen, että laitan sen ulos kysymättä siltä mitään. Mukavaa torstai-illan jatkoa kaikille! Toivottavasti joku saa nauttia vapaa päivästä, minulla on nyt seitsemän yön putki töitä.
5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kyllä kissat osaa olla välillä ärsyttäviäkin, mutta onneksi yleensä niin hellyttäviä. Käyppäs lukemassa hauska juttu blogissani,liittyy nimen omaan kissan omistukseen.

-P.P- kirjoitti...

Hmm ! kuullostaa tutulta. Kyllä meidänkin kisut osaa välistä koetella hermoja, kun tekevät pahojaan sisälä ja yleensä silloin kun itse asettuu yöpuulle. Mutta eipä noille silti mosaa vihainen ollu kun osaavat olla kuitenkin hellyytäviä. Sohvallekkun heittäytyy pitkälleen niin jo kohta on joku siinä rinnan piällä hyrisemässä :D

Tansku kirjoitti...

Kyllä Junnukii osaa taiteilla ärsyttävästi välistä,kun ei pääse ulos,jos verratenkin on pakkasta kovin,niin ei mee ulos,pyssyy tiukasti sisällä,tosin melkein nukkuupi suurelta osin,.:)

Marika kirjoitti...

Haha, pisti väkisinkin hymyilyttämään tuo ensimmäinen kuva: kissa ilkikurisella ilmeellä ja vieressä jotenkin niin sopiva kirja! :D

Aurinkosali kirjoitti...

No mutta hänhän on vallan hurmaava :) Sinulla on paljon kivoja ja ihania juttuja täällä että taidanpa jäädä seuraamaan! :) Ja mukavaa kun vierailit/let blogissani!