lauantai 9. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Tervehdys taas pitkästä aikaa. Tuntuu siltä että tuo on tavanomainen tervehdykseni nykyään. Nyt alkoi onneksi pieni loma, eli varsinaisesta työstäni olen lomalla koko helmikuun. Muutoin loppuvuoden ja alkuvuoden osalle on mahtunut kaikenlaista. Oikeastaan hetken mielijohteesta hain uutta työtä ja sain sen. Nyt olen sitten kahden työn loukussa ja pitäisi keväällä tehdä päätöksiä mitä teen jatkossa:) Uusi työ on lastensuojelussa ja siinä toteutuu pitkäaikainen haaveeni tehdä osani perheiden ja nuorten hyväksi. Kerron työkuvioistani myhemmin lisää...
Muutoin täällä on satanut lunta ja metsän eläimiä on kovasti koitettu ruokkia. Tässä lähellä on eläimille ruokintapaikka, mihin kannetaan heinää, kauraa ja leipää. Kysyttyä tavaraa ovat....:)
Tänään laitoin siemeniä kasvamaan ja löysinkin muutamia uusia siemeniä liittyen salaatteihin, niistäkin kirjoittelen myöhemmin ja systeemistä millä koitan saada taimet kasvamaan ennenkuin kissat pistelevät ne suihinsa.

Oikein mukavaa talvisen päivän jatkoa!!!!!

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hienoa, että osasit ja uskalsit hakea sellaista työtä, mistä olet haaveillut!
Mukavaa kevättalvea!

Irmastiina kirjoitti...

Upeaa, että sait työn, josta pidät!

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitoksia:) Olen kyllä intoa piukassa ja ensimmäinen kuukausi on vastannut odotuksia. Raskasta ja haastavaa työ on, mutta paljon siitä myös saa.

Murmeli kirjoitti...

Onnea uuden työn johdosta! :)