sunnuntai 5. elokuuta 2012

Puput


Meille syntyi toukokuun lopulla suloisia pupuvauvoja. Sekä äiti että isä ovat mustia luppakorvia. Poikasia tuli kuusi joista kaksi on ihania valkoisia mustine tai ruskeine nenineen. Yksi pupuista on lähtenyt jo uuteen kotiin, mutta näiden loppujen kanssa taitaa käydä niin että jäävät meille:)

Pupuilla on iso ulkohäkki, missä pesänä on koirankoppi. Pihamaalla on kanto ja muita leikkipaikkoja.
Tässä äiti pupu seurailee kopin ovelta mitä vauvoille kuuluu.Tällä valkoisella on ruskea nenänpää, mutta häntä ja korvat ovat harmaat:)
Häkin sai tehtyä kätevästi kahdesta kompostihäkistä. Sai ison ulkoilutilan sekä pohjan. Kanaverkkoa laitettiin sitten katoksi. Hetken aikaa saavat vielä nauttia toisistaan, kunnes on aika erottaa tytöt ja pojat toisistaan.

6 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Voi ei kun puput on niin suloisia, mutta yhden pupun hoidon jälkeen en enää ikinä ota uutta ainakaan sisäötiloihin.....

Saila kirjoitti...

Voi mahdoton miten hassuja luppakorvineen - niin söpöjä! Tumma nenu ja harmaat korvat ♥ Ja mustat ovat ihan ylisöpöjä!

Tirriliisa kirjoitti...

MaMMeli: Juu sisätiloissa pupun pitäminen on melko haasteellista:) Meiltä on mennyt sähköjodot monesta vempeleestä ja sotkukin on helpompi siivota kun ovat tallissa.
Saila: Tuli kyllä jänniä yhdistelmiä, noista valkoisista on mahdoton luopua ja mustissa on muutama sellainen rettelöitsijä että saavat rettelöidä rauhassa meillä:)

kanaemo kirjoitti...

Heh, hauskoja töpöhäntiä! :) Meilläkin pupuvauvoja putkahtelee tämän tästä, nyt kesällä on ollut hiljaista, kun melkein kaikki puput ovat vuokralla jossain päin Suomea.
Syksyllä varmaan taas laitetaan lisää pupuja "tilaukseen." ;)

Miekään en missään nimessä ottaisi pupuja meille kotiin; tallissa saavat mellastaa ja touhuta mielin määrin. Eikä meille kyllä sellainen määrä mihinkään nurkkaan mahtuisikaan kotona, pitkäkorvia on välillä reilu parikymmentä, siinä sitä olisi häkkejä aikamoinen läjä... ;D

Tanja kirjoitti...

Ihania!

Tanja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.