sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Koto

En ole kyseistä ohjelmaa katsonut kertaakaan, mutta tänään eksyin sen nettisivuille. Sieltä löytyikin kaikenmoista mukavaa ja erityisen huomion kiinnitti "ruokaosasto". Kuten monille muillekkin sivustoille, oli Kotonkin sivuille kerätty viikon ruokalista. Tämän lisäksi oli valmiiksi kirjoitettu kauppalista valmiiksi. Tietenkin edellyttää että tekee täsmälleen samat ruoat, mutta mielestäni hieno idea.
Meillä juhlapyhät meni osittain sairastaen ja isäntä rymysi metsällä. Kanalassa käydään kovasti keskustelua onko nyt hyvä aika hautoa. Siellä kanaset sinnikkäästi koittaa saada jälleen jälkikasvua aikaiseksi, mutta tällä kertaa pidän pääni ja huolen siitä, että uusia tipuja ei ennen kevättä tule.
Säät ovat olleet mitä mainioimpia ja hirveää kuraa ei edes hevosaitauksiin ole päässyt tulemaan. Hessun kanssa täytyy olla varovainen ettei kaviokuume pääse aktivoitumaan ja Hanski täytyy muistaa ottaa sisälle ennen pimeää, se raukka kun sitä tuntuu jännittävän.
Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!! Me odottelemme josko putkimies tulisi vihdoin käymään ja teille esittelen mitä Perfect home kuvastosta muutti meille.
kuva täältä, kuvassa Koto ohjelman juontaja

1 kommentti:

Marge kirjoitti...

Heisan!
Kiva, kun poikkesit "kylässä";)
Tuota Koto-ohjelmaa tulee seurattua aina, kun huomaan. Minustakin se on kivan kotoisa ohjelma;)
Teillä siellä kans vilskettä riittää:)
Uusi viikko on jälleen päässyt vauhtiin, joten hauskaa viikkoa ja "nähdään" taas!:)