torstai 11. elokuuta 2011

Syksyäkö?

Niin se vain on, että koulujen myötä on tullut myös syksyisempi ilma. Tänä aamuna oli vain kuusi astetta lämmintä. otin eilen ihan muutaman kuvan kukkasista meidän pihasta, sekä tuollaisesta sydän hässäkästä jonka laitoin kasvamaan meidän ulkosaunan ikkunaan. Sen piti olla jo viimekesänä rippijuhlien aikaan valmis, mutta täyteen mittaansa kasvoi vasta tänä kesänä.Täytyy ensi kesäksi korjata tuon rautalangan paikkaa, niin kasvaa nätimmin ikkunan ympärille.
Elämänlanka

Ja lopuksi vielä Carloksen poseeraus...

5 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Hieno idea tuo sydän kehikko. ja kukko on niin mahottoman komee.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tiedätkö "lisääntyykö" elämänlanka vain juurista vai tuleeko siitä myös siemeniä? Meillä on nimittäin iso ongelma, kun elämänlanka on vallannut koko perunamaan ja vattupuskat...

Tirriliisa kirjoitti...

mummeli: Kiitos mummeli, Carlokselle menee kehut perille:)
Anonyymi:Ymmärrän ongelmanne:) Elämänlangalla on aivan mahdottomat juuret.Ovat sellaista sormenpään paksuista ja sitä on valtavasti. Jos haluat sen hävittää niin täytyy kaivaa juuristo pois kokonaan. Eräs ystäväni onnistui näin sen hävittämään. Minäkin rajaan tuon yhteen paikkaan ja jo pieniä alkuja nypin juurineen.Tsemppiä teille taisteluun!

kanaemo kirjoitti...

Ihana sydänkehikko! :) Ja kuinka komea teidän Carlos onkaan!! Meidän Rupert-kukko on myös komea, tosin aika pieni rääpäle ja akkojen tossun alla. Mutta siellä on miehen hyvä olla, tuumii Rupert. :D Niin ja meillä on myös nuori chabo-kana Klaara ja chabo-kukko Kustaa, joka eilen opetteli kiekumista. Kuulosti aivan ruosteisen saranan narinalta, ja hän tämän huomattuaan vetäytyi yksin kanalaan harjoittelemaan. (Pelkäsi varmaan raukka että isot kanat ja varsinkin Rupert nauravat...) ;)

Sarppu kirjoitti...

Kerrassaan ihana tuo sydänkehikko, tosi kaunis. Kyllä se vaan niin on,että syksy tullee, emme mahda mitään, täälläkin oli aamulla vain kuusi astetta lämmintaä. Mukavaa viikonloppua.