sunnuntai 21. elokuuta 2011

Satoa tulossa

Kävin kurkkaamassa miten kurpitsapenkkini voi. Pelästyin kun vastassa olikin aikamoisia komistuksia. Itseasiassa penkki on jo levinnyt ojan poikki naapurin puolelle. Toivottavasti ei kylmät yöt iske jotta saavat vielä kasvaa. Omenoita on myös hurjasti, tosin Hessuponi on puista hakenut ne kappaleet jotka on ylettänyt ottamaan.


6 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Mahtava kurpitsa :)

kanaemo kirjoitti...

Wau, mikä kurpitsa!! :)

Ja vähän kateellisena katson omppusatoa, meillä, eikä lähinaapurustossakaan kukaan saa tänä vuonna nauttia omenoista, meilläkin puissa vain muutama pieni omppu. Pölytys meni jotenkin pieleen näillä nurkilla tänä vuonna. :(

mummeli kirjoitti...

Vieläkö annoiy tuon kurpitsan kasvaa vai otitko jo pois. komea se on. Ei ole täälläkäänpäin omenoita puissa kuin yks siellä toinen täällä.

Katjusha kirjoitti...

Johan on kokoa kurpitsalla!!!

Tirriliisa kirjoitti...

Naapurin emännän kanssa juuri puhuimme ja hänenkin puunsa notkuvat omenoista. Aika jännä että on sitten niin paikkakohtaista. Nyt luumujakin näyttää tulevan vaikka viimevuonna niitä ei ollut ensinkään.Jätin tuon kurpitsan vielä kasvamaan, saa nähdä miten pullistuu vielä:) Noita on useampia tulossa, laittelin vähän lankkuja alle etteivät ihan maata vasten ole.

Onnesta Unelma kirjoitti...

Valtavan kokoinen kurpitsa :)

ja hyvät omenasadotkin näyttäisi teille tulevan, meillä ei omenoita tule tänävuonna ollenkaan!