keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Voimia Norjaan

Minulla on usean vuoden ajan ollut tapana keräillä sellaisia lehtiä talteen, joissa on kerrottu elämää mullistavia uutisia. Tallessa on lehtiä niin Prinsessa Dianan kuolemasta, tsunamista, Estonian uppoamisesta ja valitettavasti kasa kasvaa jälleen yhdellä murheellisella uutisella. Norjan surulliset tapahtumat eivät unohdu ja mieleen nousee kysymys, miten omia lapsia voisi suojella kyseisiltä tapahtumilta tai miten heitä voisi neuvoa toimimaan jos joutuvat kyseisenlaiseen tilanteeseen?

4 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Minullakin on tapana säästää joitakin uutislehtiä.Tuntuu todella niin pahalta, kun nuoret ovat joutuneet kokemaan noin kamalan murhenäytelän.....

Tuula kirjoitti...

Eipa sita varmaan voi lapsiaan maailman pahuuksiin valmistaa millaan tavalla. Tammoiset tapahtumat tulevat eteen aivan tietamatta. Eniten minua suututtaa tassa tapauksessa, etta niin moni nuori elama meni hukkaan aivan turhaan jonkun hullun toimesta.

mummeli kirjoitti...

kappas, löysinkin taas blogisi. Kävin edellisessä ehkä 2 vuotta sitten. olen se, joka olin kotoisin siitä Siuron läheltä paljon on tässä välillä maailmamme muuttunut. Oikein kivaa viikonloppua sinne Myllykylään.
Nytpä kirjaudun tänne etten taas "eksy"

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja mukavaa viikonjatkoa:)
Tervetuloa Mummeli, mukavaa kun löysit takaisin!