keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Lämmin päivä

Sää on meitä nyt hellinyt ja sehän sopii, koska minulla on loma viikko. On ihmeellistä, että jo heti loman ekana päivänä maanantaina oli illalla kovat morkkikset kun en ollut mitään saanut aikaiseksi. Mies tuumasi, että olisi ehkä aika minunkin opetella vain olemaan. No, eläinten kanssa olen ollut ja seuraillut niiden puuhia. Hepoille vedin jo ensimmäisen aitauksen, josko viikonloppuna pääsisivät vihreää vähän maistelemaan.
Eilen tuli raivailtua tavaroita keittiön remontin alta pois. Kyllä sitä onkin kertynyt valtavat määrät tavaraa joka paikkaan, se on kun on tilaa säilyttää, niin paikat täyttyy helposti turhasta tavarasta. Tyynesti olen heittänyt krääsää roskiin ja lähi Siwasta hakenut laatikoita ja pakannut tarpeetonta pois. Oikein mukavaa aurinkoisten päivien jatkoa!!

Prinsessa heitti pitkäkseen kesken lenkin.Hessu

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

prinsessa tykkää kovasti lämmöstä..ja ihana tuo Hessu..Kyllä kevät on ihanaa aikaa kun luonto on kauneimmillaan vaaleanvihreästä..ja saa nauttia auringosta mutta kyllä tätä odotettiin kovan talven jälkeen..:) Mukavaa loppuviikkoa sinne Myllykylään..

Marika kirjoitti...

Ai miten ihania kuvia! Kissa selvästikin nauttii lämpimästä auringonpaisteesta :)

Ja on se hyvä oppia sellainen oleilukin välillä ja nauttia siitä joutilaisuudestakin, jos se vain suinkin on mahdollista.

AnneMari kirjoitti...

Eikö ole hassua, kuinka "lonkan ottaminenkin" voi olla välillä vaikeaa, kun on tottunut touhuiluun :)) Rennosti vaan ihanassa säässä lomailua..

Katjusha kirjoitti...

Nautinnollista lomaa!