lauantai 5. helmikuuta 2011

Maisemanvaihdos

Lapset esittivät toiveen, että lähtisimme johonkin lämpimään. Tässä lähitulevaisuudessa vaihdammekin nämä ihanat lumiset maisemat hieman toisenlaisiin maisemiin.
Kuva Kyprokselta, heinä-elokuu 2009
Lapset nauttivat matkustelusta ja ottavat siitä kaiken irti. Se onkin parasta antia reissuilla, kun huomaa miten tärkeää se on lapsille. Nyt jo kovasti odottaa sitä kun istumme syömässä illallista ja lapset nenänpäät punaisina selvittävät päivän tapahtumia.Jotenkin nyt kun täällä on ollut kunnon talvi tulee etelän lämpö oikeaan kohtaan. Saa hieman helpotusta tulle kesänodotukselle.

Ja mitä ihanaa tappahtuukaan reissun jälkeen...
Tämä meidän ihana ponsu palaa naapuri visiitiltä kotiin...


6 kommenttia:

Tansku kirjoitti...

Moikka tirriliisa,pitkästä aikaa ja voi teitä onnellisia kun lähdette lämpimään maahan,nauttikaakin oikein kunnolla lomasta siellä:D..Kauniita kuvia ja ihana tuo poni,tykkään♥
Mukavaa viikonloppua sinulle

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos samoin Tansku, oikein mukavaa viikonlopun jatkoa!!

seijastiina kirjoitti...

Ihana, lomalle lämpimään, olette onnekkaita ♥
Kerro meille sitten koska lähdette :)

Onko ollut karkuteillä taas ponsu?
Ihanan huurteinen naamataulu, lienee pakkasta siellä..
Täällä on vaan -1.

Mukavaa lauantaita ♥

Tirriliisa kirjoitti...

Hessu poni on ollut naapurissa suomenhevostamman kaverina syksystä asti. Sitä on ollut ihan hirvittävä ikävä, niin ikävä että en ole oikein pystynyt siitä mitään kirjoittamaankaan. Sekin tekee huonoa kun käy sitä katsomassa.Mukavaa lauantain jatkoa sinnekkin!

Katjusha kirjoitti...

Mukavaa lomailua teille lämpimään. Minä täällä kuumeilen myös aurinkoon. Kreikkaan on mahoton kuume, syömään fetasalaattia. Saa nyt nähdä lähdetäänkö vai kuinka käy. Lomat niin huonoon aikaan...

Marika kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta, toivottavasti tulee elämyksiä täynnä oleva reissu (ja saadaan matkan tapahtumista myös postausta sitten? :)

Kuinka mahtava kuva tuosta hepasta! Aivan ihana, kuin postikortista.