maanantai 10. tammikuuta 2011

Arki saapui

Niin siinä vain kävi, että lomailut on tältä erää taas loppu. Koulut alkoivat eilen ja meillä aamu sujui ihmeen sujuvasti. Lapset oli helppo saada sängystä ylös, vaikka rytmi on hieman sekaisin. Koulussa alkavat luistelut ja hiihdot pyöriä täysillä ja Emmillä alkaa luokkaretken suunnittelu. Alustavan suunnitelman mukaan matka suuntautuisi Bremeniin Saksaan. 
Isäntä aloitti intoa piukassa laihsutuskuurin.
Myös eläimet ovat palanneet arkeen. Jeppe oli ensimmäisen päivän kuukausiin yksin päivän ja heti oli protestiksi pitänyt vihoviimeinen piparipurkki levitellä pitkin keittiön lattiaa. Kissatkaan eivät olleet seurana kun lähtivät ulos kun me lähdimme kotoa. Sieltä sitten tulivat navetalta iltapäivällä vihaisesti naukuen kun auto tuli pihaan.
Sää on nyt hieman leudompi, onneksi. Talo ei ole ihan  jäätynyt pystyyn päivän aikana.
Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille!!

6 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Helpottaa varmasti arjen alkamista tuo leuto sää. Ihanaa kun ei tarvi olla kylmissään ja kykenee pihallakin jotakin touhuamaan.
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Dahlia kirjoitti...

Ihanan inhimmillisiä nuo eläimetkin. Sää suosii tätä arkeen palaamista. Mukavaa viikoa teille! =)

seijastiina kirjoitti...

Ai kauhee tuota Jeppee, aatteli sitten mielenosoituksen järjestää ja kissat vielä naukuen vastaan ottaa.. ohho.. :D
Mutta sitä se arki on, kissatkin varmaan tarkeni ulos mennä.

Muuten ihana tausta, marjoja ja lumikiteitä, ihana ♥
Mukavaa viikkoa.

kanaemo kirjoitti...

Meillä ihan samanlaisissa tunnelmissa aloitettiin arjen uurastus. Koira ihmeen hyvin sopeutui taas päivisin yksinoloon, ei ainakaan vielä ole järjestänyt pipariyllätyksiä tai muutakaan. Meillä kanssa sohvapottukissa ulkoilee nyt leudolla kelillä mielellään. Kuukausi taisikin hurahtaa ihan sohvan pohjalla kuorsaten. :) Eikä tarvitse hepoistakaan niin kantaa huolta, että paleleeko mamman muruset ulkona. <3
Kivoja nuo luokkaretket ulkomaille, meillä esikoinen kävi yläasteella ollessaan Tanskassa, juuri silloin kun Lordi voitti Euroviisut. ;)

kanaemo kirjoitti...

Tirriliisa, sinulle on haaste blogissani! Käy kurkistamassa! Kaikki muutkin kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan kirjoitushaasteeseen. :)

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos kanaemo! Käyn kurkkaamassa!!