perjantai 22. lokakuuta 2010

Linnunpesä

Onneksi, vielä ennenkuin lumi peittää maan, sain korjattua talteen maahan podonneen linnunpesän. Sieltä on toivottavasti linnut lentäneet turvallisesti maailmaan ja vierailevat meillä talvella syömässä. Linnunpesä on kauniisti tehty sammalesta ja heinästä. Ilokseni huomasin, että pehmusteena on käytetty Hessu ponin karvaa sekä pupun karvaa.
Viikonloppukin on jälleen alkamassa. Huomenna onkin kiireinen aamu, kengittäjä tulee, Eetulla on treenit, Emmillä jumppa ja vielä parturiinkin pitäisi ehtiä. Nämä kaikki toiminnot noin neljän tunnin sisään joten kiirettä piisaa. Hepat saavat hokkikengät alleen, mitkä tuleekin tarpeeseen. Vaikka lunta ja jäätä ei vielä ole, niin maan kura on yllättävän liukasta.
Oikein mukavaa viikonloppua!
                                         

4 kommenttia:

Tansku kirjoitti...

on sinulla kiirettä,kun aattelee,että noi pittää tehdä 4 tunnin sisälle,huh.Linnut on todella taitavia pesien tekijöitä,ihmisillä oppimista niistä:)Mukavaa viikonloppua!

Tuula kirjoitti...

Ihana pesa!Kesamuisto: ajattele, siina on lintuperhe asunut kesan kauneimmat hetket ja nyt ovat maailmalla.

Marika kirjoitti...

Heipsan Tirriliisa! Löysin juuri ensimmäistä kertaa blogiisi, olit jättänyt kommenttia johonkin blogiin jossa minäkin käyn. En nyt vaan millään muista mikä blogi se oli kun olen tässä blogimatkustellut :)

Mutta täällä käy näemmä minullekin tuttuja blogi-ihmisiä, kuten vaikkapa Tansku ja Tuula tuossa yläpuolella, maailma on pieni, ainakin blogimaailma :)

Minä olen aivan parantumaton eläinhöperö joten olen aina iloinen kun löydän blogeja joista voi löytää juttuja/kuvia eläimistä!

Tirriliisa kirjoitti...

Hei Marika!
Kiva kun löysit meille! Blogi maailma on kyllä kiva kun siellä samanhenkiset ihmiset kohtaavat ja itse voi kirjoitella vähän niinkuin päiväkirjaa. Mukavaa viikonlopun jatkoa!