perjantai 8. lokakuuta 2010

Eläinten tavaroita

Muutama päivä sitten saapui postissa naulakko tekstillä Tassut. Eikö olekkin aika mukavan näköinen?
 Tilasin naulakon Country Anniesta tosin  valkoisena. Siinä sitten kun väriä harmittelin isäntä tuumasi, että onhan toikin vaalea joten kyllähän se kelpaa. Myyjä sitten lupasi alennusta 20% ja palauttaa postikulut. No... siitä se sitten lähti, se eläin tavaroiden bongailu.
Tuulehan noille karvakorville kivoja juttuja osteltua. Koiran ruoat ja kissan ruoat viihtyvät erilaisissa "sankoissa" ja molemmilla kisuilla on Princess ja Prince kupit.


 Prinsessalle uni maistuu hyvin ruskeassa rautasaägyssä paksulla tyynyllä ja pehmolelujen ympäröimänä.
 Joskus se ei jaksa kiivetä edes sänkyyn asti, vaan Prinsessa jää lampaan taljalle retkottamaan, mikä on yleensä Jeppen makuupaikka.

Käsityömessuilta löytyi Prinsessalle oma suojelusenkeli.

Viimeyö oli melko omituinen...Meidän rakas Hessu poni meni naapuriin epämääräiseksi ajaksi kaverin tamman kaveriksi. Palailee sitten kotiin kun tammalle on hankittu uusi kaveri. Illalla kun menin nukkumaan aloin miettimään Hessua. Vaikka kaviokuumekkin on kaverilla tietenkin tiedossa ja hän on saanut tarkat ohjeet, aina miettii miten toinen voi. Iski sitten niin kova ikävä että tuli valvottua yö. Aamulla sitten heti kun olin saanut Eetun kouluun, pakkasin porkkanat kainaloon ja lähdin Hessua tapaamaan. Siellähän se voi ihan hyvin, äiskän possu. 
Eihän söpöliiniä voi olla ikävöimättä...

3 kommenttia:

Tansku kirjoitti...

Ompa kivan näköinen naulakko teksteineen.Kauniita kuvia sinulla,voi että,miten suloinen kuva,kyllä sopu sijaa antaa,siinä nukutaan niin tyytyväisinä,kisuli ja koiruus että..Mukavaa viikonloppua sinulle!

MaMMeli kirjoitti...

Ihania on nuo teidän karvaiset lapset :)Tuo naulakko on kiva, minä ostin juuri vähän aikaa sitten kanssa naulakon koiran taluttimille, mutta sitä ei ole vielä saatu seinään kiinnitettyä.Mukavaa viikonloppua!

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitos teille!!Saa nähdä koska tuo naulakko on seinässä:) Oikein ihanaa viikonloppua teille!!