sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Valmistautuminen yöhön

 Ilta meillä kuten varmasti monissa muissakin perheissä noudattelee tiettyä struktuuria. Säästä riippuen hepat otetaan sisälle klo 17-19 välillä. Jotenkin vasta sen jälkeen on lupa itsellä rauhoittua sisälle. Kun karvakorvat menevät sisälle, on karsinassa odottamassa iltarehut, heinää ja vettä. Pari tuntia siitä kun ovat tulleet sisälle, käyn vielä katsomassa että vettä on saatavilla ja heitän varsinaiset yöheinät.
Kanat nousevat orrelle illan hämärtyessä. Niitä on siellä vaikea kuvata, koska heräävät kun menen navettaan ja kipittävät tervehtimään.
Kissat ja Jeppe ovat iltahommissa mukana. Kuvassa Prinsessa odottelee jo rappusilla koska hommat on tehty ja pääsisi sisälle. Kissat viettävät yöt sisällä nukkuen, näin jaksavat päivät temmeltää ulkona.
Jeppe käy iltapissalla ja usein hetken vielä retuuttaa jotakin tyttöystävistään. Se tarvittaessa ajaa Hessu ponin sisälle kaukaa pellolta.
Lapset menevät nukkumaan arki-iltana viimeistään klo 21, viikonloppuna on lupa valvoa hieman pidempään.
Mukavaa tulevaa viikoa kaikille, toivottavasti auronko paistaa yhtä kauniisti kuin tänään.

1 kommentti:

MaMMeli kirjoitti...

Ihania nuo teidän karvakorvat:)Meillä kisut ovat aivan onnellisia, kun kevät on tullut, tuskin malttavat yöksi kotiin. Illalla huutelen nuoremman kisun sisälle ja se tulee meidän sänkyyn nukkumaan koiran viereen:)