sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Kevättä jo

 
Tänään oli pakko hieman helpottaa ikävää kevääseen ja kaivaa muutamat siemenpussit ja ruukku koristeet esiin. Aikaisempina vuosina meillä on tähän mennessä ollut jo kovasti taimia tulollaan, mutta nyt runsaan lumen takia istuttaminen on jäänyt. Jotenkin tuntuu uskomattomalta, että pääsisi yhtään mitään istuttamaan ulos. Aikomuksena on laittaa kurkkua, tomaattia, salaatteja, kurpitsaa, paprikaa ja hernettä nyt ainakin.
Tänään kaupassa käydessäni ostin minikasvihuoneen, missä kasvaa persilijaa. Nyt on siis hieman saatu istustus kaipuuseen helpotusta :)
 
Kasvihuone paketin mukana tuli itse kasvihuone, multa ja siemenet. Ajatuksena olisi kasvattaa Simo ja Mamma marsuille hieman vihreää. Persilijaa tulee harvemmin käytettyä itse ruoassa tai leivällä, vaikka se hyvää onkin. Marsuille se on suurta herkkua.
 
Kuvassa Simo äitinsä Mamman kanssa.Simo on meillä syntynyt pikkuinen söpöläinen ja kuvassa muutaman kuukauden ikäinen.

3 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Multasormet alkavat syyhyamaan, kun katselee naita sinua kuvia.

Jossain blogissa nain, etta joku oli istuttanut sellaisiin kannellisiin esim kirsikkatomaattirasioihin siemenia. Nyt olenkin alkanut saastamaan sellaisia ja kohta, kohta pitaisi kai jotakin laittaa multaan itsekin.

En ole uskaltautunut edes Plantasjenille menemaan viime viikoina, kun siella tulee ihan mania kaikeen kasvavaan...

Tanja kirjoitti...

Voi mikä söpöläinen Simo on. Meillä tyttö on haaveillut omasta marsusta jo pitkään, mutta minö olen toppuutellut vaikeahoitoisuuden pelossa.

Tirriliisa kirjoitti...

Tuula: Tuo olikin hyvä idea tuo kirsikkatomaatti rasiat, täytyy laittaa korvan taakse! Kyllä tässä täytyy ruveta kylvöhommiin kun nyt alkaa tuo lumikin sulamaan (toivottavasti).

Tanja: Marsut ovat vallan hurmaavia, Simo on tietenkin erityisen tärkeä kun on meillä ollut sormenpään kokoisesta asti. Mielestäni ovat helppohoitoisia ja muutoinkin hauskoja kavereita seurailla. Suosittelen lämpimästi...