tiistai 19. tammikuuta 2010

Sisko ja sen veli


Eetu on nyt 10 v ja Emmi 14v. Olemme monesti ihmetelleet miten juuri me olemme saaneet maailman parhaimman tytön ja pojan :) Lapset ovat varmasti normi sisarukset, välillä tapellaan rankasti ja välillä ollaan erottamattomat ja siskon tai veljen apu on tarpeen. Emmi oli perheemme ensimmäinen lapsenlapsi, joten suuri ihme syntyessään. Hänen rippijuhliaan vietetään tulevana kesänä ja suunnittelu ja valmistelu alkoikin jo sunnuntaina. Tuolloin aloitimme Eetun kanssa kokoamaan rippikansiota valokuvista. Emmi on hevostyttö ja sai ensimmäisen poninsa kuusi vuotiaana. Tuo Hessu poni on nyt eläkeläinen ja ratsuksi hankittiin muutama vuosi sitten hieman isompi Hanski.
Eetu harrastaa jääkiekkoa ja ampumista ja on oikein iloinen ja positiivinen poika. Tykkää todella paljon käydä koulua!!
Tässä muutama sananen meidän ihanuuksista...

2 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Ihanat lapset teillä. Nauti nyt täysin siemauksin, kun vielä ovat kotona:) Meiltä on jo kolme "viety" kuopus enää kotona lellittävänä:)Muistelen kaiholla aikaa, kun kaikki olivat vielä kotona. Onneksi käyvät usein ja soitellaan paljon. Viime kesänä kovasti meillä oli rippijuhlat ajankohtaiset, niitä oli kiva laittaa ja suunnitella.

Tirriliisa kirjoitti...

Kiitoksia!! Kyllä tuota hetkeä kauhulla odotan kun pesästä pois lentävät... Toivon myös että kävisi kuten teillä, että sitten kun lähtevät niin pitävät yhteyttä...